Miercuri, 18 aprilie, de la ora 20.00, Ageless Club inaugureaza Visual Nights at Ageless Club, seria de evenimente dedicate artelor vizuale, cu o seara cinefila de exceptie, dedicata binecunoscutului regizor de animatie si artist manga, Satoshi Kon, la care se adauga alti doi artisti japonezi celebri: Kinji Fukasaku si Takashi Miike.
Intrare libera.
Joi, 19 aprilie, de la 21.30, Ageless Club va invita la o seara speciala de blues cu trupa PLM. Intrare: 15 lei.
Vineri, 20 aprilie, de la ora 21.30 trupa PhenomenOn va sustine la Ageless Club un concert plin de energie si vitalitate, in cadrul seriei de evenimente care pregatesc lansarea celui mai nou clip al trupei, United, care ilustreaza si directia muzicala a trupei: „alternative metal”. In deschidere, tinerii muzicieni de la Blue Pulse.
PhenomenOn este o trupa de 5 tineri muzicieni, cu un excelent background muzical, avand la activ 5 ani de activitate muzicala intensa, sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri.
Componenta: Catalin Tamazlicaru- voce, Andrei Balasa- chitara, Asy Mitroi- chitara, Robert Acsintoaie- chitara bass, Alex Ursache- tobe. Intrare: 10 lei. Participantii la concert vor primi invitatii la evenimentul de lansare a videoclipului „United”.
Sambata, 21 aprilie, de la 21.30, Ageless Club prezinta concertul trupei Cortez, o seara dedicata muzicii bune, cu muzicieni experimentati, cu coveruri dupa piese celebre ca „Live or Die”, „Hotel California”, „Supergirl” sau dupa piesele lui Freddy Mercury. Hit-uri de la The Beatles pana la U2, de la Dire Straits pana la Muse, de la Sting pana la The Killers si lista ar putea continua. Cortez se prezinta astfel: „Toti au stiut de mici ca muzica le va fi pasiune, profesie si viata. Asa ca s-au pregatit pentru asta. Niciunul nu s-a inselat. Dupa ani buni, muzica le e bucurie, iar instrumentele, cele mai bune prietene. Fiecare concert e prilej de fericire pentru ei, indiferent de repertoriu, mereu ales cu grija.”
Trupa s-a reunit in 2004, ultimul sosit fiind tobosarul, care s-a alaturat celorlalti membri in 2011.
Componenta: Cortez (Ion Oprea Cortez)- voce si chitara, Peter (Peter Sarosi)- clape/ pian & backing vocals, Hunor (Laszlo-Orth Hunor), Burete (Mircea Preda)- bass si backing vocals, Mirko Grusa- tobe.
Intrare: 15 lei.

Adaugă un comentariu