promisiunea 3Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea vă susţine miercuri, 17 iulie, ora 19.00, în Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara,  spectacolul Promisiunea unei vieți frumoase (din cauza lui Cehov), pus în scenă de Balint Botos.
Textul piesei s-a construit în timpul repetițiilor din dorința realizatorilor de a apropia personalitățile actorilor de cele ale personajelor. În același timp, creatorii spectacolului își doresc ca textul să nu mai fie montat nicăieri în țară sau în străinătate, el fiind conceput special pentru Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea și în strânsă legătură cu realitățile înconjurătoare. Promisiunea unei vieți frumoase este făcută spectatorilor timp de o oră și jumătate prin bună dispoziție, dramă, râsete și cântec, toate reunite într-un colaj plin de ritm.
Regizorul acestui spectacol, Balint Botos, aduce un aport de energie și de tinerețe, el aflându-se la cea de a doua montare la teatrul vâlcean. A absolvit actoria la Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureș și a urmat cursurile secției de regie ale Facultății de Teatru și Televiziune, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. În acest moment el este masterand, specializarea regie, în cadrul aceleiași facultăți și, alături de Raluca Sas-Marinescu, a acceptat provocarea de a crea un spectacol care să iasă din tiparele cu care publicul este obișnuit.
De asemenea, coregraful Attila Bordas este și el la a cea de a doua colaborare cu Teatrul Anton Pann.
În acest spectacol îi veți putea revedea pe actorii: Ana Șușca (Irina), Reka Szasz (Olga), Mădălina Ciotea (Maşa, Nataşa), Florin Călbăjos (Andrei), Radu Constantinov (Generalul, Cebutâkin) și Olimpiu Blaj (Verşinin (Alexandru)).
Biletele pot fi cumpărate de la Casa de bilete a Teatrului Nottara deschisă zilnic între orele: 10.00 – 20.00.

Adaugă un comentariu