Considerată trupa românească rock fenomen a momentului, PhenomenOn a fost selectată să cânte în deschiderea concertului Linkin Park de pe 6 iunie, de la Romexpo. Lor li se vor alătura, pe scenă, alte două formaţii cu renume, Coma şi Zdob şi Zdub.
PhenomenOn se defineşte ca o trupă de „alternative metal”, cu un sound personal şi original, rezultat din preferinţele şi experienţele muzicale ale celor cinci componenţi – Cătălin Tamazlicaru- voce, Andrei Bălaşa- chitară, Asy Mitroi- chitară, Robert Acsintoaie- chitară bass , Alex Ursache- tobe.
În urmă cu o lună, PhenomenOn a lansat un videoclipul„United”. Single-ul care stă la baza clipului reflectă sound-ul actual al trupei, sound ce poate fi definit ca „alternative metal”.  „United” este un credo al membrilor trupei, o confirmare a drumului muzical pe care merg împreună de cinci ani.
Pe scene alături de mari trupe româneşti – Phoenix, Compact, Iris, Directia 5, Bere Gratis, Luna Amară, Viţa de Vie, Timpuri Noi, Zdob & Zdub, Altar, Trooper – tinerii artişti de la PehnomenOn ating un alt deziderat – să cânte alături de una dintre cele mai mari trupe internaţionale. Recitalul lor din deschiderea concertului Linkin Park de mâine va avea loc de la ora 17.50.
Mai multe bilete la Linkin Park
Ca urmare a cererii din partea fanilor Linkin Park, biletele pentru Golden Ring au fost suplimentate cu încă 200 de locuri. Astăzi, Linkin Park cântă la Berlin, iar mâine vor sosi pentru prima dată în România! Americanii urcă pe scenă la ora 20.15, iar porţile Romexpo se deschid de la 17.30.
 
 

Adaugă un comentariu