September 23, 2020, Wednesday

Partizan, în slujba cărţilor, cu BookLand

Today:September 23, 2020, Wednesday

Partizan, în slujba cărţilor, cu BookLand

Caravana BookLand pleacă din nou la drum, de data această în compania băieților de la Partizan. Prima oprire  este centrul comercial Era Park din Oradea, unde va fi reaşezată  cu drag tabăra cărții.
Între 5 și 17 martie, oradenii sunt așteptați cu oferte irezistibile la carte, muzică, film și jocuri, iar evenimentele culturale se vor ține lanț timp de două săptămâni.
Vino și tu în Caravana BookLand, distrează-te și cântă alături de Partizan-îi cărții, dar nu uita să te înarmezi cu cele mai noi apariții editoriale, în care vei descoperi replici istețe pentru a-ți lăsa interlocutorul cu gura căscată de fiecare data când te afli în mijlocul unei conversații.
„Anul acesta, BookLand va încerca să vină și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile și mai populare și am pregătit momente distractive-culturale care să satisfacă pretențiile tuturor vizitatorilor noștri: de la cel mai mic până la cel mai mare”, spune Mihaela Petrovan, inițiatoarea proiectului cultural.
„Caravana BookLand vine pentru al treilea an consecutiv la Oradea, important centru cultural și comercial.  Suntem încântați să găzduim acest proiect de anvergură. Avem convingerea că astfel venim în întâmpinarea clienților noștri, care vor avea posibilitatea ca, pe lângă shopping, să răsfoiască o carte și poate chiar să-și îmbogățească biblioteca. Mizăm pe un parteneriat de succes și de durată, publicul orădean arătând în repetate rânduri deschiderea către evenimentele deosebite care să-i scoată din cotidian”, a declarat Delia Flechianu , marketing manager Era Shopping Park Oradea
Pentru mai multe informații despre desfășurarea Caravanei BookLand, oferte, promoții, concursuri și alte știri savuroase din lumea cărții, te așteptăm în comunitatea BookLand.
Alătură-te și tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte (pag de eveniment Oradea)
 

Adaugă un comentariu