omul cu sobolaniSâmbătă, pe 9 august, în cadrul SIN SUMMER, în Goblin din Vama Veche, OMUL CU ŞOBOLANI vin să încingă şi mai tare nisipul din Vamă, după lăsarea întunericului!
Sin Summer este noua colecţie de concerte memorabile ale sezonului din Vama Veche.
Este ştiut deja de câteva sezoane că, vara, în Vamă, Goblinul înfige steagul în pământ şi marchează perimetrul în care au loc nu numai petreceri până în zori, dar şi concerte pe care nu o să le uiţi până vara care vine, pe puţin.
Devenit un punct cheie de referinţă pe plajă, Goblin Vama Veche revine cu un sezon în care prezintă cele mai importante concerte la ora actuală, în acelaşi cadru relaxat că şi până acum. Urmărind în permanentă act-uri variate şi consistente, conceptul rămâne fidel muzicii de calitate a artiştilor autohtoni.
Vara această începe cu nume precum uie Paparude, EMIL, Coma, Subcarpaţi, Robin and The Backstabbers, Omul cu Şobolani, CTC, Viţa de Vie sau Alternosfera, dar şi un trademark Goblin: concert Silent Strike la răsărit. Cele mai dragi formaţii şi cei mai actuali DJ se vor perindă prin spatele pupitrului pentru încă o vara cu gust de libertate şi urme de sare pe piele.
O serie de evenimente susţinută de Local Jam, Ciuc Premium, RockFM, BestMusic şi METALHEAD.
Biletele costă 10 lei şi pot fi găsite pe www.iabilet.ro, în magazinele UMAN, Senia şi Perfect Tour dar şi la intrare.

Adaugă un comentariu