De cele mai multe ori, liniştea şi calmul pe care le căutăm le găsim acasă, refugiul cel mai potrivit pentru relaxare. De aceea, ambientul trebuie să fie unul plăcut şi în concordanţă cu stilul de decor care va place.
Dacă asocierile de obiecte inedite, din materiale inovatoare sau tradiţionale va provoacă creativitatea, atunci luaţi în calcul decorurile vintage sau industriale, care se potrivesc în orice încăpere a locuinţei. Designerii Studio Insign le recomandă atât pentru case originale, dar mai ales pentru spaţii publice, precum pub-uri, cafenele, boutique-uri.
poza1
Lemnul este materialul predominant folosit pentru a contura interiorul, în timp ce accentele industriale subtile, precum scaunele de la bar şi corpurile de iluminat din bucătărie împreună cu alte accesorii oferă casei o amenajare cu trăsături pronunţate.
poza 2
Piesele vintage, alături de cele care par că tocmai au fost aduse din uzine sau fabrici sunt ideale pentru întregirea aspectului industrial. Şi pentru a da notă chic ambientului, având în vedere că de regulă predomină culorile cenuşiu şi brun, va recomandăm să introduceţi şi câteva tonuri calde prin intermediul accesoriilor, textilelor sau al plantelor.
poza3
poza4
Indiferent dacă vorbim de elemente uşor învechite, instalaţii, scaune din metal ruginit, mese vechi, aparate uzate sau materiale precum oţel, lemn, cărămidă, panouri de răşină, corian, acestea se dovedesc adevărate piese cheie într-un proiect de amenajare în stil industrial.
poza5
Dacă doriţi mai degrabă să creaţi un ambient boem, cu un aer uşor nostalgic şi predominant vintage, atunci puneţi accentul pe elemente de decor în stil vintage şi pe mobilier care spun o poveste din vremuri de demult.
Astfel, obiectele vechi prind viaţă lângă cele noi, cu aspect patinat şi ajută la crearea unei atmosfere cu adevărat relaxante.
poza6
În showroom-urile Galeriile Noblesse din Bucureşti şi Bacău găsiţi o mulţime de piese de mobilier şi decor în orice stil, inclusiv vintage şi industrial, care să va ajute să amenajaţi casă aşa cum o visaţi.
*Articol realizat cu sprijinul Galeriilor Noblesse

Adaugă un comentariu