Ca să nu supere nici pe străinul Valentin, nici pe atohtonul Dragobete, The Light Cinema organizează un maraton de filme cu dragoste pe 17 şi 18 februarie.
Noaptea albă cu filme şi party începe când aproape bate ceasul de miezul nopţii, la 23.50. Îndrăgostiţii de film îşi vor putea alina patima cu următoarele producţii:
FACE TOŢI BANII” Cu: Katherine Heigl, Jason O’Mara  Divorţată, falită şi fără job, Stephanie Plum  (Katherine Heigl) se vede nevoită să se angajeze la firma de cauţiuni a vărului ei, unde prima ei sarcină o pune pe urmele unui poliţist acuzat pe nedrept de crimă şi care în liceu i-a frânt inima – Joe Morelli (Jason O’Mara).
“DESCENDENŢII” Cu: George Clooney, Alexander Payne – Matt King, un soţ şi tată indiferent, este obligat să îşi reexamineze trecutul şi să îşi accepte viitorul, după ce soţia lui suferă un accident şi ajunge în comă. Bărbatul se vede forţat să se apropie de cele două fiice înstrăinate şi caută să se împace cu descoperirea recentă că nevasta l-a înşelat.
“JACK ŞI JILL” Cu: Adam Sandler, Al Pacino, Katie Holmes – Jack ar duce o viaţă aproape perfectă dacă n-ar avea de suportat o excepţie extrem de supărătoare, care-i cade pe cap de sărbători – sora lui geamană – Jill. Când devine tot mai clar că Jill nu mai are de gând să plece, Jack pune în aplicare mai multe scheme care speră că o vor pune pe fugă
“AVEM UN ZOO!” Cu: Matt Damon, Scarlett Johansson – Benjamin (Matt Damon), un bărbat văduv, cu doi copii, îşi dă demisia şi se mută la ţară, unde cumpără o gradină zoologica aflată în paragină. Ajutat de copiii săi şi de angajaţii grădinii, va reuşi să pună pe picioare gradina zoologică şi să se îndrăgostească de frumoasa Kelly (Scarlett Johansson)
Biletul de intrare la acest eveniment are valoarea de 25 lei de persoană. Biletul permite accesul la toate filmele difuzate la The Light Cinema în noaptea de 17 spre 18 februarie, precum şi la petrecerea organizată la The Light Bar.
Bilete s-au pus în vânzare şi se pot achiziţiona de la casele de bilete The Light Cinema sau The Light Bar.
Programul cu filmele, orele şi sălile va fi disponibil pe facebook.com/TheLightCinema si pe website:www.lightcinemas.ro începând cu data de 16 februarie. Pentru acest eveniment nu se pot face rezervări provizorii.

Adaugă un comentariu