September 18, 2020, Friday

Freedom Jazz la Şarpele Roz

Today:September 18, 2020, Friday

Freedom Jazz la Şarpele Roz

Cele mai bune patru proiecte jazz ale momentului vor fi prezentate la cea de-a doua ediție a festivalului Freedom Jazz in The City, un eveniment care a dat proba de foc în arșița de la Vama Veche, pentru a continua să promoveze muzica bună, în lunile de iarnă, la București.
Marius Mihalache și Irina Sârbu, Maria Răducanu & Friends, Călin Grigoriu Trio și Trio Laurențiu Horja sunt invitați marți, 26 februarie, de la ora 19.00, la restaurantul Șarpele Roz, pentru o seară cu experimente acustice inedite, variind de la clasic la avangardist, de la jazzul actual european către filonul naționalist tradițional.
Educată în spiritul jazz-ului autentic de Anca Parghel, actrița și cântăreața de jazz Irina Sârbu susține, încă din 2006, strălucite proiecte acustice în colaborare cu Marius Mihalache, prezentate și aplaudate în marile capitale europene, de la Madrid și Paris, până la Lisabona sau Viena.
Cei doi muzicieni cântă împreună pentru prima dată pe scena Freedom Jazz in The City de la Șarpele Roz. După un mini-turneu excepțional în Elveția și Franța, incredibila voce a Mariei Răducanu va da contur unui proiect cu rădăcini tradiționale, care va fi prezentat, în premieră, la Șarpele Roz.
Bluesul eclectic și experimental cu Călin Grigoriu Trio, condimentat de discursul viu, eclatant al celor de la Laurențiu Horja Trio vor încheia cea de-a doua ediție a festivalului.
Freedom Jazz in The City va avea loc marți, 26 februarie, de la ora 19.00, în restaurantul Șarpele Roz din București.* *Calea Victoriei nr. 163.
Biletul costă 50 de lei. 

Adaugă un comentariu