Photosetup organizează pe 23 martie 2012 în club Ageless cea de-a doua ediție a evenimentului Image Rocks dedicat pasionaților de muzică live și fotografie.
Evenimentul organizat de către Photosetup și susținut de Ageless Club, intitulat Image Rocks, pentru că muzica se combină foarte bine cu fotografia, a reunit la prima ediție atât pasionații de muzică rock,  cât și pasionații de fotografie, oferind posibilitatea fotografilor prezenți în sală să surprindă cele mai intense emoții trăite de artiști pe scenă. Evenimentul a fost foarte apreciat atât de către fotografii prezenți la concert, cât și de către trupele care au concertat.
Pe lângă concert live și concurs foto, cea de-a două ediție aduce în plus pasionaților de muzică și fotografie un workshop de fotografie de concert susținut de către fotograful oficial Metalhead – Miluță Flueraș. Miluță este fotograful nelipsit de la concertele rock, având ocazia să surprindă marii artiști rock Metallica, Judas Priest, Bon Jovi și mulți alții, care au concertat pe scenele românești în ultimii ani. Pornind de la aceste experiențe extraordinare, el va oferi participanților la eveniment câteva sfaturi tehnice înainte de concert, ajutându-i să obțină în timpul concertului fotografii cât  mai bune pentru a intra în concurs cu ele, crescând astfel șansele de câștig ale concurenților.
Eventimentul Image Rocks va debuta la ora 19:00 cu un workshop foto dedicat fotografiei de concert și va continua apoi cu un concert live al trupelor Paradox și Magnum Opus, timp în care concurenții vor putea face fotografiile pentru concursul foto.
Detaliile despre concurs, premii, jurizare și regulamentul concursului vor fi disponibile în secțiunea Concurs pe site-ul organizatorului (www.photosetup.ro), în scurt timp. Fotografiile se vor putea încărca pentru concurs, începând cu data de 26 martie până la o dată ce va fi comunicată în regulament.
Intrarea la eveniment este liberă, însă participarea la workshop se face pe bază înscrierii în prealabil, pe adresă office@photosetup.ro.

Adaugă un comentariu