YPC Café este o cafenea nonprofit. Singura din Bucureşti. Nu, nu vă gândiţi că puteţi da buzna şi bea cafea sau suc fără să plătiţi. Nu asta este ideea nonprofitului aici, ci este vorba despre un proiect de antreprenoriat care susţine ONG-urile şi proiectele sociale, care oferă un cadru propice, informal şi cald, persoanelor preocupate de dezvoltarea personală.
Unicitatea acestui concept este dată de faptul că profitul locaţiei va fi direcţionat către ONG-uri pentru susţinerea unor proiecte şi cauze sociale cu impact în comunitate.
De asemenea, YPC Café va desfăşura anual sesiuni de concursuri de proiecte sociale, la care ONG-urile pot apela pentru finanţarea proiectelor lor.
Tot la YPC Café au loc lansări de carte, spectacole susţinute de tinerii artişti, spectacole de stand-up sau improvizaţie, ateliere handmade şi lista poate continua.
Cafeneaua oferă acces gratuit la internet wireless şi la o serie de reviste şi ziare profesionale, precum şi o variată bibliotecă de cărti de dezvoltare și autocunoaștere.
În afară de autenticitatea conceptului, nu putem trece cu vederea cadrul în sine. De la culoarea pereţilor şi a tapiţeriilor şi până la forma scaunelor sau a trecerilor dintr-un spaţiu în altul, cafeneaua emană stil prin toţi porii.
Adresa: Str. Crisana nr. 21, sector 1, Bucuresti.
Telefoane: (004) 0751.466.860, (004) 0743.121.339.
Cum ajungeţi:
1. M. Piaţa Romană, M. Gara de Nord.
2. RATB 168 şi 226 de la Piata Romana (staţia Popa Tatu).

Adaugă un comentariu