viv mainCa de fiecare dat─â, Vivienne Westwood a reu┼čit s─â creeze „panic─â” ├«n r├óndul iubitorilor de mod─â. Cea mai recent─â colec┼úie a ei a fost considerat─â de-a dreptul bulveranst─â prin reconsiderarea vestimentar─â ┼či sfidarea normelor.
Septuagenara creatoare de mod─â a ales drept catwalk subsolul unei cl─âdiri de birouri din Paris, pe care le-a decorat cu mult auriu ┼či l-a „armonizat” cu muzic─â punk rock. Show-ul de mod─â, numit „Unisex”, continu─â temele androgine pe care le-am mai v─âzut pe la Westwood, ├«n colec┼úiile masculine, ce-i drept, numai c─â, de data aceasta, domnii au urcat pe podiumul de defilare purt├ónd rochii flamboaiante, ├«n timp de modelele feminine au purtat sacouri supradimensionate ┼či pantaloni croi┼úi mai mult pentru siluetele masculine.
├Äns─â, ├«n timp ce aceste elemente ale colec┼úiei toamn─â/iarn─â 2015 sunt tipic teatrale, dac─â prive┼čti dincolo de imaginea de ansamblu, descoperi o serie de trucuri de stil, amestecuri ┼či noi propor┼úii pe care imediat devii ner─âbd─âtor s─â le ├«ncerci.
Elementele de senza┼úie ale colec┼úiei sunt sacourile cu dungi fine combinate cu piese clasice, pe care, dincolo de catwalk, le po┼úi combina cu jean┼či boyfriend, pantaloni ┼úigaret─â ┼či chiar cu fuste midi.
Dar Vivienne a surprins ┼či cu jacheta galben solar, sacoul cu piept dublu, imprimeurile masculine ┼či sacoul floral m─âiastru combinat cu fusta hula.
Cele mai ┼čocante aspecte al show-ului de mod─â semnat de Vivienne Westwood nu au fost nici s─ârutul fran┼úuzesc din final ┼či nici interpretarea anarhic─â a genului (tipii aceia au defilat ├«n rochii cu un firesc incredibil), ci faptul c─â, dincolo de dram─â, de spectacol, exist─â o regul─â de stil pe care o putem descoperi noi ├«n┼čine ├«n propria garderob─â.
viv 1 viv 4 viv 22 viv3
 

Adaug─â un comentariu