Trupa HARA va susţine un concert extraordinar în Hard Rock Cafe din Capitală, joi, 17 octombrie, evenimentul fiind organizat de Best Music şi Sprint Media.
Toţi cei prezenţi la aeveniment vot asculta şi chiar vor putea cânta alături de trupă piesele consacrate ale acesteia, printre care „Mai frumoasă” – cea mai celebră piesă HARA , dar și hiturile „Mai stai”, „Prea târziu”, „Nu-mi pasă” sau „Cine”.
HARA este o trupă românească de pop/rock din Cluj-Napoca formată în anul 2000 de către solistul și chitaristul acesteia, Flavius Buzilă, profesor de engleză. În cei 13 ani de activitate, trupa și-a propus să aducă un aer proaspăt în industria muzicală românească, invadată, parcă, de același sound repetitiv pe majoritatea pieselor artiștilor consacrați. HARA și-au respectat promisiunea și au la activ câteva albume de succes precum: „Aiurea”, „Mai frumoasă”, „O zi” sau „Interetnik”.
Biletele pentru concertul Bestmusic cu HARA din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro și pe www.bestmusic.ro dar și la Hard Rock Cafe.
Acestea costă 40 de lei cu loc la masă și 60 de lei VIP cu loc la masă în fața scenei.
Pe www.iabilet.ro poți comandă atât bilete în format electronic (print @ home – plătești cu cardul online sau cu Paypal) cât și bilete în format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, vă rugăm să ne contactați la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (între 09:00 și 18:00, de luni până vineri).

 

Adaugă un comentariu