Înțelepciunea se naște odată cu înaintarea în vârstă, spune o vorbă veche. Cu toate acestea, cu toții ne dorim să arătăm ca și cum ne-am fi născut ieri.
Odată cu vârsta, ridurile și pierderea elasticității își pun amprenta asupra pielii. Ridurile devin din ce în ce mai intense – la început apar ridurile de expresie, apoi vin ridurile mai accentuate și se ajunge la pierdera tonicității și elasticității pleoapelor, conturului feței și gâtului. Apar de asemenea petele de pigmentare, pielea se usucă, iar poluarea, fumatul și expunerea la soare nu fac decât să accelereze procesul firesc de îmbătrânire al pielii.
Sună cunoscut? Avem acum soluția în mâinile noastre, vestea pe care toate o așteptăm: noua gamă THALGO ANTI-AGING cu rezultate spectaculoase și satisfacție 100% pentru toate grupele de vărstă.
Gama Thalgo Anti Age Siliciu Marin în timp ce netezește, umple ridurile și ridică trăsăturile pentru vârsta 40+, tonifică și corectează ridurile în special în partea superioară a feței.
Mixând Siliciul Marin și cofeina, gama include cremă, extractul și un concentrat ce împing granițele standardelor anti-age la excelență prin umplerea ridurilor, hrănirea pielii tale și tonifiere în timp ce îți resculpteaza conturul feței.
Siliciul este prezent în stare naturală în organism, în special în piele unde se combină cu acidul hialuronic. Siliciul este necesar pentru sinteză colagenului și a elastinei, însă pe măsură ce îmbătrânim cantitatea de siliciu se diminuează. Complexul Siliciu Marin aferent acestui tratament este compus din acid hialuronic, extract marin obținut din Kopara (microorganism marin) și siliciu.
În urma tratamentului Siliciu Super Lift, fața va deveni mai netedă și mai puțin ridată în zona frunții și a ochilor, conturul feței și al gâtului va fi mai ferm. Este recomandat de 2 ori pe săptămână timp de 1-2 luni în funcție de necesități, iar pentru mentionerea rezultatelor o sesiune la 3 săptămâni.
Costul unui astfel de tratament la salonul La Bibliotheque este de 350 lei.

Adaugă un comentariu