antiagingŢi-e teamă că trecerea timpului te face să păleşti şi că nu vei mai fi la fel de atrăgătoare? Dacă te gândeşti să sfidezi anii şi să recurgi la chirurgia estetică sau la injecţiile cu Botoxaflă că, în ciuda a ce se spune, oamenii te plac aşa cum eşti – naturală.

Un studiu recent demonstrează că oamenii se simt în general mai confortabil şi şi consideră că o femeie naturală este mult mai profundă decât una care a suferit diferite intervenţii estetice. Mulţi spun că pentru menţinerea frumuseţii unei femei sunt suficiente o cremă hidratantă bună şi evitarea pe cât posibil a expunerii la radiaţiile solare.

„Rezultatele studiului sunt foarte importante pentru că demonstrează că dincolo de aspectul atrăgător cu care se prezintă, doamnele care apelează la chirurgia estetică pentru a arăta mai tinere se confruntă cel mai adesea cu efecte secundare, dintre care unul deloc neglijabil este lipsa de consideraţie cu care sunt tratate în societate”, sunt de părere speciliştii.

Aşa că, în ciuda dezvoltării tot mai rapide a industriei cosmetice anti-aging, faptul că o femeie face atâtea eforturi pentru a-şi ascunde vârsta nu este nici acum prea apreciat.

Adaugă un comentariu