sanzieneIn weekend-ul de dinainte de Ziua Internationala a Iei si de Sarbatoarea Sanzienelor mergem la Corbi, un sat tradiţional din Judeţul Argeş, imbracam costumul popular si punem in lumina autenticul pentru a inspira comunitatile urbane din tara si de peste hotare.
Este un eveniment la care satenii vor participa si vor imbraca din nou costumul traditional, vor canta si vor dansa cantecele si dansurile locului, vor spune povesti si se vor consuma bucate traditionale.

Dar va fi un prilej de admiratie a traditiei care va fi dusă mai departe catre cei de acasa prin mijloacele de comunicare ancorate in poveste (TV, Radio, Social Media).

Aşa că în poveste vor fi aduşi oameni din oras, care vor putea trai pe deplin aceasta experienta. Vor imbraca si ei ia, vor invata cantece si dansuri traditionale. Mai mult de atat, vor putea consuma produsele locului fie ca vorbim de serviciile turistice, de alimentele puse la vanzare de sateni, de alcool, de produse de artizanat sau de hainele traditionale (pulovere si veste de lana) cusute de batranele din sat cu care merg in targurile din toata tara.

14 iunie –  pachet 2 locuri – 150 Euro

Cazare, 2 mese (pranz + mic dejun) + cina festiva (muzica, dansuri, bucate traditionale).
La cina festiva o formatie locala va canta muzica traditionala si vor participa sateni care vor crea atmosfera specifica locului.

Adaugă un comentariu