Dr. Vangelis VasalosRomâncele sunt extrem de bine îngrijite și foarte interesate de aspectul fizic, sunt tot timpul la curent cu ultimele trenduri și au o atitudine hotărâtă față de dorințele lor, spune chirurgul estetician Vangelis Vasalos. 
Deși statisticile modiale nu au inclus, încă, România în top 10 țări cu cele mai multe intervenții estetice, în țara noastră se estimează că anual sunt realizate intervenții estetice chirurgicale de peste 70 milioane de euro.
“Chirurgia estetică este în plină dezvoltare, în special în ultimii ani, prin aplicarea metodelor minim și non invazive. Are o traiectorie ascendentăimperturbabilă datorită evoluției medicale, tehnologice și sociale. Noi tehnici, noi substanțe, noi materiale, noi cerințe au determinat o impulsionare permanență pentru dezvoltarea performanțelor profesionale a acestei ramure a chirurgiei”, spune chirurgul estetician Vangelis Vasalos, din cadrul spitalului Medicover.
Româncele știu ce vor atunci când optează pentru o schimbare
Este bine cunoscut faptul că femeile din România, dar și cele din Polonia și Rusia se află în topul  mondial al sexului frumos.
“Romancele sunt extrem de bine îngrijite și foarte interesate de aspectul lor, sunt tot timpul la curent cu ultimele trenduri și au o atitudine hotărâtă față de dorințele lor. Acestea sunt bine echilibrate în tot cea ce privește frumosetea interioară și exterioara”, spune chirurgul estetician Vangelis Vasalos.
În momentul de față 6 din 10 femei apelează la chirurgie estetică pentru proceduri chirurgicale precum mărirea sânilor, lipoaspirație, rinoplastie. Această ordine se inversează din când în când, însă pozițiile sunt menținute de aceste tipuri de operații. Pentru proceduri neinvazive sau minim invazive 8 din 10 femei apelează la botox, acidul hialuronic și mezoterapie.
“Trendurile estetice care au luat naștere în ultimii ani în rândul româncelor sunt procedurile de modelare a gambelor și feșelor, labioplastia, întinerire vaginala și mărirea punctului G”, mai spune chirurgul estetician.
Ce calități trebuie să aibă un chirurg estetician?
Un chirurg estetician mai întâi de toate trebuie să fie talentat, carismatic, să aibă viziune optimă asupra rezultatului estetic, să inspire încredere și să răspundă solicitărilor venite din partea pacienților.
“Calitatea artei se evidențiază prin rezultate atractive. Un chirurg estetician trebuie să știe să asculte dorințele pacienților și să găsească soluții ce reflectă un rezultat optim care pune în echilibru frumosețea interioară cu cea exterioară”, concluzionează dr. Vangelis Vasalos.
Pentru mai multe detalii puteți accesa www.drvangelisvasalos.wordpress.com sau www.metamorphosiscenter.ro.
Despre chirurgul estetician Vangelis Vasalos
Chirurgul estetician Vangelis Vasalos este medic specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, doctor în științe medicale, iar din anul 2008 are competențe pe vibro-lipoaspirație și este specializat în chirurgie cosmetică, în cadrul Clinicii Milenio Portugalia, sub îndrumarea Prof. Dr. Angelo Rebelo. Cursurile prestigioasei clinici Milenio sunt certificate de către Academia Internațională de Chirurgie Cosmetică.
Este membru al Colegiului Medicilor din București cu Certificat de membru al Colegiului Medicilor din România și Membru al Asociației Române de Chirurgi Plastici.

Adaugă un comentariu