Când v-am anunţat acest site, v-am promis că nu veţi citi în paginile Jurnalului LifeStyle nimic despre vedetele de carton.  Cum promisiunea e promisiune, nu veţi afla de la noi nici lista lungă sau scurtă a vedetelor care şi-au dat coate la lansarea oficială de aseară a magazinului Roberto Cavalli, în prezenţa venerabilului designer, şi nici nu veţi citi o trecere în revistă a ţinutelor care s-au perindat la eveniment. Păcat că a fost atâta înghesuială încât, în multe dintre cazuri, nu puteai vedea mai jos de umeri.
Şi, ca să vă faceţi o imagine despre dimensiunea succesului evenimentului, nu vă spun decât că un cameraman de la Prima TV şi-a sunat colegul şi i-a promis că, după evenimentul de aseară, nu îi mai face nicio favoare, în timp ce un altul, de la RTV, a fost mai vechement la telefon: „Frate, prefer Afganistanu’, Iraku’, mineriadele, dar să te ia dracu’ dacă mă mai trimiţi la aşa ceva!”
Aşa ceva a însemnat o mare de oameni, cei mai mulţi vedete autohtone, dar şi oameni de modă, sosiţi să-l vadă pe marele Cavalli, care venit să-şi lanseze oficial magazinul din România. Era însoţit de frumoasa Irina Shayk, supermodelul de origine rusă.
Cu mai bine de o oră întârziere, designerul şi-a făcut apariţia, a lăsat fotrografii să tragă câteva cadre la panou şi a intrat în magazinul care îi poartă numele.
Nu sunt tocmai un fan al hainelor semnate Roberto Cavalli. Singura „chestie” animal print pe care am purtat-o vreodată este un medalion primit de la soţul meu. Nu mi-au plăcut jeanşii cu floricele şi nici ţintele, ca să nu mai spun despre tricourile perforate.
Mă topesc, însă, după două dintre parfumurile brandului. Unul este Serpentine – o dragoste mai veche -, celălalt e Aqua – o iubire recentă şi „mai fresh”.
Dar Roberto Cavalli este Roberto Cavalli şi, oricât de cârcotaşi am părea, unii dintre noi, prezenţa lui în România pentru lansarea unui bagazin de brand, cu franciză, este un eveniment. În magazinul Roberto Cavalli din JW  Marriott se pot găsi ţinute de zi sau de seară, în culorile vii ale brandului, accesorii masive şi o parte dintre parfumurile Roberto Cavalli. Preţurile pentru haine variază de la 2.000 de lei la 8.2000 de lei (un sacou) – am văzut eu, dar alţii spun că ajung până la 55.000 de lei.

Adaugă un comentariu