ID-100282658Este o reţetă simplă, care combină miere şi scorţişoară în anumite proporţii, rezultatul fiind un remediu puternic cu ajutorul căruia scapi de multe afecţiuni.
Această combinaţie previne atacul de cord, scade colesterolul, uşurează respiraţia în cazul efortului fizic susţinut şi întăreşte inima.
În plus, este un aliment fără termen de valabilitate, chiar dacă, ţinut într-un loc răcoros pentru mai mult timp, mierea se zahariseşte şi devine solidă.
Alimentul-minune nu este însă tocmai pe placul companiilor farmaceutice şi argumentează că o reţetă atât de simplă nu poate vindeca sau preveni afecţiuini atât de grave.

Te scapă de balonare şi de infarct

Este o afecţiune foarte sâcâitoare de care poţi scăpa dacă prepari o reţetă din 2 linguriţe de scorţişoară măcinată şi o lingură de miere amestecate într-o ceaşcă de apă călduţă. Această combinaţie distruge cu succes bacteriile din intestine.
Pentru afecţiunile cardiace, realizaţi o mixtură cremoasă dintr-o linguriţă de scorţişoară şi o linguriţă de miere. Consumaţi preparatul în fiecare dimineaţă pentru a preveni atacul de cord şi a reduce colesterolul.

Adaugă un comentariu