September 20, 2020, Sunday

Regizorul Nae Caranfil, poveşti despre viaţă şi film la Serile oamenilor de bine

Today:September 20, 2020, Sunday

Regizorul Nae Caranfil, poveşti despre viaţă şi film la Serile oamenilor de bine

Regizorul Nae Caranfil este invitatul celui de-al treilea episod al Serilor oamenilor de bine, care se va desfăşura miercuri, pe 30 ianuarie, de la ora 19.30, la Fratelli Espresso Bar din Bucureşti.
Regizor, scenarist, actor și autor al coloanelor sonore ale unora dintre filmele sale, Nae Caranfil este înainte de toate un povestitor de excepție, care își seduce publicul încă de la primul cadru și îl ține fermecat, cu sufletul la gură, până la apariția genericului de final.
În deschiderea serii, de la ora 19:30 va fi proiectată producția ce a reprezentat filmul său de debut, „È pericoloso sporgersi”. Prezentat la Quinzaine des Réalisateurs, la ediţia din 1993 a Festivalului de la Cannes, câştigător al marelui premiu la Festivalul de Film Forum de la Bratislava, premiat de critici la Festivalul de Film de la Montpellier şi câștigător al premiului special al juriului la Festivalul de Film La Baule, filmul este una dintre comediile românești recomandate de orice cinefil „cu pretenții”.
Proiecția va fi urmată de o discuție liberă, lipsită de prejudecăți, în compania lui Nae Caranfil, în care se va încerca o prezentare a persoanei din spatele regizorului de succes , dar şi să aflăm mai multe despre noile sale proiecte și despre cel mai recent film al său, „Closer to the moon”, aflat în faza de postproducție.
Deoarece numărul de locuri este limitat, vă rugăm să faceți o rezervare la numărul de telefon 0727.929.583 sau la adresa de e-mail: gensdubien@gmail.com.

Adaugă un comentariu