Adele are o voce divină, dar trupul nu i se înscrie tocmai în standardele de frumuseţe, mai ales atunci când vine vorba despre industria muzicală. Adele este complexată de înfăţişarea pe care o are, fapt recunoscut chiar de ea la finalul anului trecut. Dar să mai vină şi un designer de talia lui Karl Lagerfeld şi să îţi spună că eşti „un pic cam prea grasă”, asta e prea mult. Dar s-a întâmplat, iar acum Lagerfeld regretă sincer gafa şi susţine chiar că este fan al cântăreţei care în 2011 a fost desemnată artista anului anului.
La începutul săptămânii, într-un exces de sinceritate, Karl Lagerfeld a spus unui reporter al cotidianului parizian „Metro” că Adele, interpreta mult difuzatei piese „Someone Like You”, „este cam prea grasă, dar are o faţă foarte frumoasă şi o voce divină”. Afirmaţia a stârnit un val de reacţii, unele dintre cele mai neaşteptate. Kelly Cutrone, de exemplu, considerată unul dintre editorii de modă cu influenţă în Statele Unite, a scris pe Twitter următoarea frază, instigând la boicot: “ Dacă vă place Adele, atunci boicotaţi Chanel … huoooo Karl”.
Lagerfeld însă şi-a dat seama că a gafat şi şi-a cerut scuze în”Metro”, publicaţie unde a scris în calitate de guest editor.
Aş vrea să-i transmit lui Adele că sunt unul dintre cei mai mari admiratori ai ei. Uneori, când scoţi o frază din context, se schimbă cu totul înţelesul ei… Ea este una dintre cântăreţele mele preferate şi o admir foarte mult”, a spus designerul aflat la polul opus, dacă e să păstrăm contextul. În urmă cu 10 ani, Karl Lagerfeld cântărea nici mai mult nici mai puţin de 30 de kilograme. “Ştiu cum este când presa te judecă după înfăţişare. Adele este o fată frumoasă. Este cea mai bună. Şi abia îi aştept următorul CD”, a încercat el să dreagă busuiocul.
De cealaltă parte, Adele pare să se fi împăcat cu situaţia şi spune că nu are nicio problemă cu greutatea ei. Cântăreaţa care a suferit recent o operaţie la corzile vocale şi-a anunţat prezenţa la Grammy şi recunoaşte că nu a intenţionat niciodată să arate precum modelele de pe coperta vreunei reviste. Iiar faptul că reprezintă majoritatea femeilor nu o poate face decât să fie mândră.

“M-aş fi luptat să slăbesc dacă aş fi fost o actriţă şi ar fi trebuit să interpretez un rol care presupune să fiu slabă, însă greutatea nu are nimic de-a face cu cariera mea”, spune artista cu voce specială.

Adaugă un comentariu