1491536_1576779752587287_6462100383701019141_oBicycle Music Festival – primul festival cu muzică la pedale – îi va avea ca invitați pe Vița de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL ,The Dream Diggers și Temple Invisible.

Festivalul va avea loc în București, sâmbătă, 20 iunie, și va fi un eveniment alternativ, dedicat pasionaților de biciclete și muzică.  Trupele vor concerta pe patru scene diferite, de-a lungul traseului caravanei de biciclete Bicycle Music Festival.

Festivalul se va defășura urmând un traseu format din patru puncte deja devenite locuri clasice de întâlnire pentru bicicliști. Cele patru puncte vor fi unite de caravana de biciclete Bicycle Music Festival, pentru care adunarea se va suna la primul loc de întâlnire, unde va fi amplasată și prima din cele patru scene și unde va avea loc și un concert, susținut de Temple Invisible.
Urmează încă trei puncte de întâlnire, cu trei scene și trei concerte, astfel: concert The Dream Diggers – Live Set, apoi concert TiPtiLși Mara & Mongol, iar festivalul se va încheia la cea de-a patra scenă, cu Les Elephants Bizarres și Vița de Vie.
Deci, dacă vreți sunetul mai tare, vă așteptăm pe toți să dați la pedale!
Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrică va fi produsă dând la pedale! Astfel, întregul sistem de sonorizare și luminile pentru cele patru scene vor fi asigurate chiar de „pedalatorii” participanți la festival. Organizatorii vor pune la dispoziția acestora condițiile tehnice necesare, iar energia electrică va fi eco, rezultând chiar din pedalat!
Este primul festival la care publicul participă efectiv, realizarea evenimentului depinzând de prezența și implicarea bicicliștilor.
Bicycle Music Festival este un eveniment sustinut de Ciuc Radler 0.0
PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ!

Adaugă un comentariu