blond roswWella Professionals inoveaza, cerceteaza, creeaza. Mereu si mereu. Pentru ca Wella Professionals inseamna solutii si produse inovatoare, servicii noi care sa le permita hairstilistilor sa isi puna mai bine in valoare creativitatea si maiestria.
Wella Professionals iubeste culoarea in toate formele sale, de aceea a reinventat MAGMA by BLONDOR, un produs care revolutioneaza procesul de decolorare si colorare. Cu o nou portofoliu de nuante, MAGMA by BLONDOR vine sa se impuna drept o solutie creativa, spectaculoasa, prin care hairstilistii pot crea culori soft si in trend.
MAGMA by BLONDOR aduce cu sine o flexibilitate incredibila, performante uluitoare de decolorare si timpi record de obtinere a culorii. Azi, MAGMA by BLONDOR inseamna 16 nuante in trend – nuante de roz soft, brunet cremos sau blond auriu – dar si o paleta larga de servicii – de la tehnica de colorare in folii, la tehnica freehand. Obiectivul? Culori premium, subtile si look-uri naturale, adevarate declaratii de luminozitate.
Secretul noului produs MAGMA by BLONDOR sta in tehnologia SPECTRALIFT: o combinatie speciala de molecule de decolorare care se distribuie uniform pe firul de par pentru a deschide gradual si uniform culoarea parului. In paralel, un amestec fin de pigmenti temporari ultramoderni se depoziteaza pe suprafata parului pentru un efect extraordinar de volum si culoare, deschiderea si colorarea parului realizandu-se intr-un singur pas .
Portofoliul MAGMA by BLONDOR cuprinde 16 nuante cu care se pot realiza rezultate multiple de culoare, atat culori subtile cat si intense, atat pe par deschis la culoare cat si pentru par foarte inchis.
Pret serviciu in salon: 135-195 lei.

Adaugă un comentariu