De  la “Monoloagele vaginului” nimeni nu pleacă. Cel puţin nu pleacă la fel. Pe parcursul unei ore, bărbați și femei se dezbracă de prejudecăți.
Spectacolul  care a avut mai mult de 250 de reprezentații şi a trecut prin majoritatea orașelor din țară,  ”Monoloagele vaginului”, revine în București, pentru o mini-stagiune de vară.
Prima reprezentaţie a piesei  realizate de echipa Mona Gavrilaș (regie) – Diana Giubernea (actorie), după textul semnat de Eve Ensler va avea loc miercuri, 16 mai, în Garage club & lounge, un club mic și cochet situat în zona Piața Romană (strada George Enescu nr. 25).
Foarte longeviv, spectacolul a strarnit interesul publicului din toată țara, care a vrut să îl vadă și să îl revadă. Această adaptare românească a unui text american celebru și controversat la vremea apariției sale, are câteva atuuri: subiectul abordat – universul feminin, cu emoțiile și trăirile specifice, viziunea regizorală care nu se bazează pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte intergranta în spectacol și, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinuează ca o șerpoaică, reușind să își schimbe identitatea, să călătorească în timp și în spațiu, împreună cu toți cei din sală.
Textul a fost tradus în 40 de limbi și jucat în peste 50 de țări, stârnind un adevărat fenomen mondial, un manifest care a generat mișcarea mondială împotriva violenței asupra femeilor. Textul lui Eve Ensler a devenit o provocare pentru actrițe și regizori totodată.
Spectacolul ”Monoloagele Vaginului” are cronici apreciative și un premiu în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Studio, iar Diana Giubernea -premiul pentru cea mai bună actriță.
Biletele s-au pus în vânzare în Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro), dar pentru rezervarea locurilor organizatorii vă roagă să contactați Garage club & lounge la numărul de telefon 076 942 7243.
Preţul unui bilet este de 15 lei

Adaugă un comentariu