Galeria Designerilor Români din Cocor a găzduit, pe 8 martie, cea de-a patra ediție a Gopo Fashion Night. Colecții impresionante de rochii și ținute semnate de cei mai în vogă designeri români, accesorii pline de eleganță și rafinament  dar și numeroase tentații dulci au fost câteva dintre elementele evenimentului prezentat de The ONE.
Peste 100 de invitaţi au putut admira sau proba creaţiile celor 26 de designeri români prezenți la seara dedicată celebrării relatiei dintre film și modă.
Pentru seara de 26 martie, actrițele Gabriela Popescu (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un rol secundar), Ozana Oancea (membră a Juriului Gopo 2012) și Diana Dumitrescu au optat pentru ținutele designerului Florentina Stoenescu, în timp ce Mirela Oprişor (câștigătoarea Premiului Gopo 2011 pentru Cea mai Bună Actriță Într-un Rol Principal) a ales o creaţie semnată Dorin Negrău.
Irina Săulescu și-a ales o rochie de la Elena Perseil, Ioana Blaj va purta o creație a designerului Stefania Caragea, Diana Cavallioti își va face apariția pe covorul roșu al Galei din 26 martie într-o ținută a Adelinei Ivan, în timp ce Laura Vasiliu a preferat rochia gândită de Wilhelmina Arz.
Pantofii marca Mihai Albu vor fi purtați de Ioana Flora, Gabriela Popescu și Ioana Blaj, în vreme ce Irina Săulescu a optat pentru o pereche creată de Mihaela Glăvan.
Casa de bijuterii Sabion va completa ținutele actrițelor Ada Condeescu, Diana Dumitrescu, Ioana Blaj, Gabriela Popescu,
Cea de-a șasea ediţie a Galei Premiilor Gopo va avea loc luni, 26 martie 2012, şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate la TV de ProCinema, începând cu ora 19:00, iar românii de pretutindeni o vor putea urmări înregistrat, pe ProTV Internaţional, în două părţi – sâmbătă, 31 martie, respectiv duminică, 1 aprilie, de la ora 23:30.
Gala va putea fi urmărită live şi online, pe www.premiilegopo.ro, www.voyo.ro, dar şi pe cea mai mare mediafaţadă din Europa continentală, Cocor Media Channel.
 

Adaugă un comentariu