Ai vrut să-ți vopsești părul și nu ai obținut culoarea pe care ți-ai dorit-o? În acele zile când părul tău nu vrea să se așeze, ai scos arsenalul de produse de fixare și le-ai aplicat fără remușcări? Placa de îndreptat părul, ondulatorul și bigudiurile calde au intrat câte unul în ritualul tău de îngrijire, zilnic? Nu acorzi prea multă atenție și nici nu alegi cu grijă produsele de îngrijire a părului? Și câte fire de păr pierzi zilnic?

Căderea și subțierea părului au devenit o problemă serioasă în rândul femeilor. Atât de serioasă încât 75% dintre femei reclamă aceste afecțiuni, conform unui studiu britanic. Cauza e, de cele mai multe ori, o combinație de factori, însă îngrijirea precară a părului și stresul au devenit principalii declanșatori.

Cum să previi căderea părului și să-ți salvezi podoaba capilară? În primul rând, având mai multă grijă de părul tău:
–           evitând cât mai mult folosirea produselor de styling;
–           evitând colorarea părului sau, măcar, păstrarea unui interval mai lung între vopsiri;
–           folosind foarte rar ustensilele de coafat cum e uscătorul de păr, placă sau ondulatorul și, dacă le folosești, să setezi o temperatură mai joasă și să nu uiți de produsele cu protecție termică;
–           alimentându-l cu suplimente naturale, care îi oferă o nutriție necesară pentru a arăta sănătos și frumos cum sunt capsulele moi Priorin, de la Bayer care oferă elementele constitutive ale cheratinei (L-cistină și Biotină), în timp ce extractul de mei și uleiul de germeni de grâu refac rezervele de micronutrienti, iar Pantotenatul de Calciu Milacin reduce inflamația de la nivelul foliculilor de păr și îmbunătățește metabolismul celular;
–           alegând produse de îngrijire care au ingrediente naturale, eficiente pentru stimularea creșterii părului și fortificarea lui cum e șamponul Priorin, îmbogățit cu vitamine (A, B1, B2, C) și minerale, care completează programul de îngrijire a părului cu Priorin capsule.

Tratamentul complet Priorin (capsule și șampon) trebuie urmat timp de minimum 3 luni pentru rezultate vizibile.
Pentru hidratare îndelungată şi plus de strălucire Londa Professionals îţi recomandă gama Deep Moisture cu miere şi mango. Şamponul, balsamul şi spray-ul “hrănesc” podoabă ta capilară şi o fac mai uşor de pieptănat, graţie tehnologiei Radialux Micro-Ioni care îl hidratează instant şi îi conferă flexibilitate.
Astfel veţi putea avea un păr mereu sănătos de la rădăcină şi până la vârfuri.

Adaugă un comentariu