Lumina intens pulsată (IPL) face minuni atunci când medicamentele nu reuşesc.
Noua tehnologie dedicată tratamentelor faciale ajută la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei şi petelor ( melasme si lentigo-uri ).
Tratamentul constă în aplicarea impulsurilor de lumină pe piele, care transmit căldura la nivelul zonei tratate, ceea ce ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen şi elastină, care reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului şi epidermului.
Tratamentul cu lumină intens pulsată (IPL) se recomandă dacă:
– doreşti să scapi de petele de bătrâneţe (numite lentigo-uri)
– doreşti să elimini petele inestetice ale pielii (melasme)
– vrei să estompezi sau chiar să faci să dispară ridurile de expresie sau ridurile mai profunde
– ai pierderi de tonus
– te confrunţi cu hiperpigmentări
– pielea ta şi-a pierdut sin elasticitate
– te lupţi cu acneea
Specialiştii clinicii Nomasvello – unde procedura IPL este implementată cu succes, iar echipamentul folosit permite individualizarea tratamentului de terapie facială în funcţie de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane ( fototip ) – spun că un astfel de traament este cu desăvârşire interzis  în următoarele cazuri:
– Utilizarea de medicamente fotosensibile
– Boli de piele, cancer de piele
– Alergia la soare
– Tatuaje
– Sarcină și alăptare
Rezultatele sunt vizibile dupa primele şedinte, dar tratamentul complet presupune 8 – 12 sesiuni consecutive, repetate la un interval 21 de zile.
După terminarea tratamentului, se pot face şedinte de întreţinere, explica specialiştii Nomasvello care subliniază că tratamentul este nedureros, eficient, rapid şi cu efecte de lungă durată.
 
 

Adaugă un comentariu