Linkin Park cântă pentru prima oară în România pe 6 iunie la Romexpo București într-un concert organizat de Events.
Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, Rob Bourdon nu sunt doar o trupă de rock, ci un hibrid rock, hip-hop, electronic, rock alternativ. Cei șase membri ai Linkin Park sunt originari din sudul Californiei, iar ideea trupei a apărut în micul dormitor al vocalistului Mike Shinoda, unde acesta împreună cu Delson au înregistrat primul material, în 1996. Cei doi fuseseră colegi de școală. Linkin Park au vândut peste peste 45 de milioane de albume în întreaga lume și au câștigat două premii Grammy din 6 nominalizări, plus numeroase alte premii ale industriei muzicale.

“Cea mai mare greșeală pe care o fac unii este aceea de a spune că suntem doar o trupă de rock”, spune chitaristul Brad Delson. “Noi considerăm muzica noastră un hibrid a ceea ce am ascultat noi șase de-a lungul timpului. Titlul albumului nostru de debut, Hybrid Theory este de fapt numele pe care voiam să-l purtăm că trupa și este rezultatul a șase moduri de a înțelege muzica și a șase personalități artistice distincte”, adaugă el.

“ Hybrid Theory” a fost certificat cu discul de diamant (10 milioane de exemplare în SUA) și a câștigat mulți-platină în multe alte țări. Ultimul album Linkin Park, “A Thousand Suns”, a debutat direct pe locul 1 în Billboard Top 200 Chart, ceea ce-l face al treilea album consecutiv semnat de Linkin Park care ajunge acolo. Turneul de promovare cu același nume, “A Thousand Suns Tour”, a traversat 5 continente și 30 de țări, prilej cu care cei șase au cântat în fața a peste un milion de fani.

“Linkin Park cântă pentru prima dată nu doar în România, ci și în zona Balcanilor, ceea ne face să credem că vom avea și numeroși spectatori din țările vecine”, spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Trupa americană lucrează în prezent la un nou album, care va fi lansat în vara acestui an. După o perioadă de experimente și într-o eră în care mai toate formațiile merg spre dubstep, Linkin Park au decis să revină la soundul inițial. Vocalul Chester Bennington spune despre noul proiect că “o să fie ceva mult mai familiar oamenilor decât a fost  “A Thousand Suns”. Am încorporat mult sunet de chitară, refrenuri grandioase, dar și câteva elemente electronice grele. Vom încerca să venim cu un sound greu, fără să mergem prea mult înspre metal”. Chester Bennington a mai dezvăluit că, din punct de vedere al temelor lirice, se va baza pe chestiuni mult mai personale. „Am scris mult despre relații, a explicat el. Nu suntem o trupă politică, ci avem o puternică orientare socială”.
Biletele pentru concertul de pe 6 iunie de la Romexpo sunt puse în vânzare la prețurile de 130 lei Gazon B 200 lei Gazon, 270 lei Golden Ring și 360 lei Tribune VIP.
Până pe 26 aprilie inclusiv, biletele la gazon A pot fi achiziționate la prețul special de 180 lei. Tichetele se pot cumpăra online, pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Carturesti).
Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15

Adaugă un comentariu