Dacă tin cont de faptul că in primele ore ale lui 2017 am deschis e-mailul si am gasit un mesaj de serviciu, nici prietenos si nici tocmai logic, as putea spune ca am inceput anul prost. Dar voi trece peste acest amănunt lipsit de importanță în zilele în care am decis că sunt liberă de orice contract, si mă voi bucura de un început de an bun, cred eu.
Nu am avut timp nici de bilant si nici de rezolutii, dar asta mă face să mă simt mai bine. Nu este nevoie de un timp, intre ora ”de” si ora ”de” sa imi dau seama ca au fost multe lucruri pe care mi le-am promis pentru 2016 si care nu s-au intamplat. Nu le-am sters de pe lista, dar, poate, voi face cateva dintre ele in anul ce abia a inceput.
Nici planuri extravagante nu am pentru 2017, pe care il simt un an cu noi provocari, Sper sa le trec cu bine. Nu-mi doresc decât sanatate pentru mine si familia mea si sa nu uit aceste cinci lucruri importante pe care le-am invatat despre mine in 2016.
– sunt mai echilibrata decat puteam sa imi imaginez
– nu mai cred in promisiuni de niciun fel
– nu exista dieta perfecta in cazul meu ( cu exceptia portiilor minuscule si ZERO dulciuri si, Doamne fereste o suparare mare)
– nu mi-e rusine sa dau in mintea copiilor, pentru ca reusesc sa nu fiu penibila
– sanatatea mea inseamna fericirea familiei mele.
Nu au fost lectii dure, dar sunt importante si nu-mi doresc pentru 2017 decat sa fie macar la fel de bun ca 2016.

Adaugă un comentariu