Noul meniu lansat de La Bibliotheque, salonul de frumuseţe şi cărţi bune, este mai bogat în terapii pentru corp, față și păr. Astfel, 15 noi servicii își fac loc în meniul centrului de înfrumusețare. Hair Keratin este una dintre noutățile pentru păr, un serviciu de îndreptare permanentă pe bază de keratina.

Cei care sunt în căutarea unui moment de liniște și relaxare se pot bucură de Polynesia Spa Ritual, o experiență complexă cu o destinație finală de vis. Un ritual hrănitor pentru piele și relaxant pentru corp și spirit care te răsfață cu exfoliere, baie de culoare și masaj cu ingrediente inspirate de acest loc minunat. Poți testa și efectul detoxifiant, tonifiant și revigorant al masajului cu miere său te poți bucura de aromele îmbietoare de citrice în cadrul masajului Neroli Massage Oil Candle.
Tenului îi sunt dedicate tratamente antiaging pe bază de siliciu marin, dar și pe bază de acid hialuronic pentru persoanele care au riduri pronunțate.
Meniul de servicii La Bilbiotheque este unul dinamic. Fiecare anotimp sau sărbătoare aduce cu sine ritualuri și terapii specifice.
Noi îţi dăm întâlnire pentru răsfăţ, relaxare şi o carte bună. La Bibliotheque este pe strada Duiliu Zamfirescu (lângă guvern, Piaţa Victoriei, ieşirea de la metrou spre Aviatorilor), numărul 10.

Adaugă un comentariu