Romanul „Jum─âtatea Rea / Half Bad de Sally Green”, care va fi publicat la jum─âtatea acestei luni de┬áEditura Trei, a stabilit un nou record mondial, potrivit Guinness World Records. Este cel mai tradus roman al unui autor debutant.
„Jum─âtatea Rea” a fost vedeta T├órgului de Carte pentru Copii – Bologna 2013, intr├ónd ├«n aten┼úia editurilor din ├«ntreaga lume.
Drepturile de publicare au fost v├óndute p├ón─â ├«n prezent ├«n 47 de ┼ú─âri, iar Fox 2000 le-a achizi┼úionat pe cele de ecranizare. Filmul „Jum─âtatea Rea” va fi produs de Karen Rosenfelt, care a mai realizat seria „Twilight”, „Ho┼úul de c─âr┼úi”, „Diavolul se ├«mbrac─â de la Prada” sau seria „Alvin ┼či veveri┼úele”.
„Jum─âtatea Rea”, primul volum al unei trilogii, este un thriller supranatural, o poveste despre ├«nstr─âinare, despre voin┼úa de a supravie┼úui a unui b─âiat c─âruia nu i se d─â nici o ┼čans─â.
├Än zilele noastre, ├«n Anglia, vr─âjitoarele tr─âiesc la un loc cu oamenii: Vr─âjitorii albi, care sunt buni; Vr─âjitorii negri, care sunt r─âi; ┼či┬áNathan, ├«n v├órst─â de ┼čaisprezece ani, fiul unei Vr─âjitoare albe ┼či al celui mai temut Vr─âjitor Negru. ┬á┼óinut captiv ├«ntr-o cu┼čc─â,┬áNathan┬átrebuie s─â scape ├«nainte s─â ├«mplineasc─â ┼čaptesprezece ani, c├ónd va primi trei daruri de la tat─âl s─âu ┼či va deveni el ├«nsu┼či vr─âjitor ÔÇô iar dac─â va gre┼či va muri.
├Äncercarea lui┬áNathan┬áde a-┼či g─âsi tat─âl devine o lupt─â cr├óncen─â pentru supravie┼úuire, cu provoc─âri la tot pasul ┼či ├«n care binele ┼či r─âul se dovedesc mult mai complicate dec├ót ┼či-ar fi imaginat.
„O poveste tulbur─âtoare ┼či palpitant─â … un protagonist de neuitat” ÔÇô┬áPublishers Weekly
„O trilogie ├«nfrico┼č─âtoare, conving─âtoare care ├«mpinge limitele a ceea ce credem c─â este bine ┼či r─âu …. supravie┼úuirea lui┬áNathan┬áeste fragil─â ┼či minunat─â – ┼či este doar ├«nceputul.” ÔÇô┬áBooklist
„Periculos de captivant─â! ” ÔÇô┬áTime Magazine
„Un antierou care te… vr─âje┼čte. ” ÔÇô┬áWall Street Journal
Sally Green┬álocuie┼čte ├«n nord-vestul Angliei. A avut diverse slujbe (pl─âcute ┼či mai pu┼úin pl─âcute), apoi a de┼úinut chiar o func┼úie important─â ├«ntr-o companie. ├Äns─â via┼úa ei s-a schimbat c├ónd ┼či-a descoperit bucuria de a scrie ┼či a ├«nceput s─â pun─â pe h├órtie pove┼čtile la care a visat dintotdeauna. E o cititoare pasionat─â ┼či ador─â plimb─ârile ├«n natur─â. ├Än fiecare diminea┼ú─â ├«┼či propune… s─â bea mai pu┼úin─â cafea. „Jum─âtatea Rea” este primul ei roman.

Adaug─â un comentariu