Organizatorii Festivalului « Freedom Jazz la Vama Veche » au definitivat lista artiștilor români invitați să concerteze în cadrul evenimentului care va avea loc între 19-21 iulie.
În cele trei zile de festival vom avea seri etno-jazz cu Corneliu Stroe & Balcanamera sau cu Romanian Power Trio Mihalache *Țăndarică* Horja. În premieră, Marius Mihalache  va prezenta la « Freedom Jazz Festival » proiectul « I like Romania ».
Tot în premieră, jazz contemporan explorând teme tradiționale într-o fuziune cu adevărat inedită: doi muzicieni cu personalități si cariere diferite, pianistul Raul Kusak și violoncelistul Adrian Naidin, prezintă la Vama Veche un proiect original, secundați de Eugen Amarandei la contrabas și Gabriel Bălașa – percuție. Tradițional și de avangardă, “Cântice’n Cerc”, este unul dintre cele mai anticipate proiecte world-jazz ale începutului de an.  Vor mai fi, în Vamă, experimente jazz cu Berti Barbera, Adi Tetrade Fusion Dynasty sau Marius Popp Quartet. Muzicuță și alte sunete pentru urechile fine cu Marcian Petrescu & Trenul de Noapte, care vor lansa în cadrul festivalului albumul « Descantece de blues ».
Mike Godoroja & Blue Spirit
vin cu blues de la începuturi, în sound acustic de kazoo, chitară slide şi voce, dar vor prezenta la Vama Veche, în primă audiție, și câteva piese de pe noul album « Hippie cu diamante ». La 30 de ani după despărțire, veterani ai jazz-rock-ului românesc – trupa Basorelief – se va reuni pentru a le cânta iubitorilor de jazz din Vama Veche.
Au fost stabiliți prezentatorii celor trei zile de festival: Florian Lungu, Mike Godoroja și, în premieră în rol de gazdă a unui festival de jazz, Cătălin Ștefănescu.
Biletele prentru Freedom Jazz Festival au fost puse în vânzare si se gasesc la  Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturești, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Unirea Shopping Center (parter), Librăriile Adevărul, Libraria Mihai Eminescu și online pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.rowww.blt.ro si pe www.bilete.ro
sau în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro.
Preţul unui bilet este de 35 RON pentru accesul zilnic sau 75 RON pentru un abonament. Preţul este încă în perioada promoţională şi urmează să crească înainte de festival.

Adaugă un comentariu