robbiePe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală se va auzi, pentru prima dată, „Let Me Entertain You”. În sfârşit, după îndelungi aşteptări şi numeroase zvonuri, britanicul Robbie Williams vine să ne cânte pentru prima dată, anunţă organizatorii Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.
Concertul anului 2015 promite să fie un spectacol exploziv de artă şi muzică, în stilul caracteristic artistului.
Let Me Entertain You Tour 2015 este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului şi va debuta în luna martie a acestui an, cu un concert în Madrid, Spania. Va continua cu show-uri în premieră şi nu numai, în mai multe ţări din Europa şi Asia.
Concertul de la Bucureşti va fi o călătorie de neuitat prin vasta discografie a lui ROBBIE WILLIAMS, conţinând cele mai cunoscute hit-uri ale sale: Let Me Entertain You (melodie care dă şi numele turneului) Feel, Angels, ş.a.m.d.
ROBBIE, promovând noua imagine a turneului, transmite un mesaj tuturor fanilor, anunţând show-urile deja stabilite. Din clipul de promovare lipseşte, însă, Bucureşti, însă cel mai probabil acesta a fost filmat înainte ca organizatorii concertului din România – aceiaşi care ni l-au adus pentru prima dată pe Michael Jackson – să fi bătut palma cu managementul artistului.

Biletele s-au pus deja în vânzare şi se dau ca pâinea caldă. Biletele early bird, la valoarea redusă de 151,2 lei, disponibile exclusiv în reţeaua magazinelor Germanos, s-au epuizat în primele ore de la punearea lor în vânzare. Restul biletelor sunt disponibile şi online, pe eventim.ro, la următoarele preţuri:
bilete
 
Dacă până astăzi toată lumea credea că Andre Rieu va susţine concertul anului în România, primele date primite din partea organizatorilor demonstrează că Robbie Williams este de departe cel mai dorit artist la noi. Primul concert al lui Robbie Williams la Bucureşti, confirmat oficial azi, a bătut recordul stabilit de Andre Rieu în România. În primele 90 de minute de la punerea în vânzare, s-au cumpărat 21.500 de bilete, iar numărul lor este în continuă creştere, potrivit informaţiilor transmise presei de către Eventim.

1 Comentează

  • Florin
    Posted 25 februarie 2015 2:27 pm 0Likes

    Prea putin este importanta prezenta Bucuresti`ului in clip. Important este ca vine in tara 🙂

Adaugă un comentariu