Foto D5Pe 26 februarie vino să iubeşti româneşte, după Dragobete, la Hard Rock Cafe, la o nouă întâlnire cu Direcţia 5 în cadrul unui show prezentat de BestMusic Live Conerts. Trupa va oferi un show special cu un playlist perfect croit pentru o ocazie atât de deosebită! Nu vrem să stricăm surpriză aşa că nu va vom spune mai multe!
Cu peste 22 de ani în lumina reflectoarelor, Direcţia 5 este fără îndoială una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock româneşti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) şi mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe pe 26 februarie să-i vezi alături de Toni Şeicărescu şi să asculţi piese precum „O faţă că ea”, „Dacă ai şti”, „Îţi mulţumesc”, „Iartă-mă”, „Am nevoie de tine”, „Eşti stilul meu” sau „Şi ce dacă”.
Biletele pentru concertul Direcţia 5 din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în magazinele Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.
Acestea costă 100 lei VIP cu loc la masă în faţa scenei şi 85 de lei cu loc la masă în sală (fumători sau nefumători)
Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:
– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţă Română (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă Mac)
– Magazinul Muzică de pe Calea Victoriei
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe
EXTRA
– Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
Pe iaBilet.ro poţi comanda bilete plătind cu cardul, paypal sau pe factură la Vodafone sau poţi comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier în 24 de ore oriunde în ţară. Cumpărarea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat şi rezervarea la masă aşa că nu mai e nevoie să suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele în format electronic pot fi scanate atât printate cât şi de pe tabletă sau smartphone.

Adaugă un comentariu