July 7, 2020, Tuesday

Italienii nu renunţă la epilatul cu ceară, dar ne oferă o soluţie modernă şi eco friendly

Today:July 7, 2020, Tuesday

Italienii nu renunţă la epilatul cu ceară, dar ne oferă o soluţie modernă şi eco friendly

Professional Brands Marketing & Distribution anunță parteneriatul cu RICA în cadrul diviziei SKIN Care & SPA. Misiunea RICA este să creeze tratamente naturale care accentuează frumusețea corpului și a minții prin promovarea unui sistem avansat de epilare în salon: ceara naturală, produse care se aplică înainte și după epilare, precum și accesorii și echipamente profesionale.
Obiectivul RICA a fost încă de la început să creeze un tip nou de ceară, o ceară care să fie caracterizată prin formulă cosmetică naturală, delicată și hrănitoare pentru piele și să aibă proprietăți superioare de îndepărtare a părului. Astfel a fost creată o formulă patentată ca ceara liposolubilă de nouă generație, ce include uleiuri vegetale hrănitoare specifice, Titanium Dioxide, Glyceryl Rosinate, ZincOxide și ceară de albine. Aceste ingrediente formează împreună o ceară cu o performanță superioară, ce conferă clienților o experiență mult mai plăcută și, în același timp, mai puțin dureroasă. Fiecare ingredient a fost ales pentru efectele benefice pe care le are asupra pielii.
RICA a fost înființată în 1994 pe coasta de răsărit a Siciliei pentru a fructifica resursele naturale ale insulei, amplificate de proximitatea vulcanului Etna, și este prezentă astăzi în peste 60 de țări. Datorită angajamentului de a folosi eficient resursele naturale ale mediului și de a le păstra, împreună cu obligația de a oferi clienților produse de înaltă calitate, RICA este certificată Ecocert.
RICA transformă epilarea într-o experiență plăcută. Este delicată, dar în același timp are o putere sporită de prindere a părului. Astfel, epilarea devine mai puțin dureroasă, deci mai plăcută.

Adaugă un comentariu