It’s all about the shoes this spring! Fie că sunt pantofi cu toc în nuanțe metalice, balerini din piele împletită în culori soft, pastelate sau platforme cu detalii florale, cele mai hot piese ale momentului pot fi găsite în acest sezon în colecția IL PASSO Primăvară-Vară 2012.

 În ceea ce privește gama de pantofi casual, propunerile IL PASSO pentru această primăvară pleacă de la balerini din piele împletită, nude sau în culori fun și sandale cu accente metalice și ajung la saboți și platforme înalte, dar super comode, cu imprimeuri marine sau florale și talpă îmbrăcată în cânepă. Pentru cele care vor să iasă în evidență cu un it-item, IL PASSO recomandă balerinii din materiale transparente care vor atrage atenția celor mai exigente fashioniste.

Seara sau la ocazii importante, o pereche de pantofi îndrăzneți este soluția ideală! IL PASSO vine în întâmpinarea doamnelor cu pantofi cu tocuri înalte, în nuanțe îndrăznețe de roșu, pantofi eleganți de lac, mixuri alb-negru, sandale cu catarame și barete și bineînțeles minunații peep-toe în nuanțe metalizate, strălucitoare, aurii, argintii sau cu aplicații metalice.

O fashionista adevărată are întotdeauna nevoie și de o geantă nouă, iar tendințele sezonului sunt mai mult decât generoase. Pentru această primăvară IL PASSO recomandă plicuri mari în culori vii din piele împletită, poșete micuțe de seară sau multe modele de satchel bags super încăpătoare, versatile și foarte ușor de purtat.   (Comunicat de presa)

Adaugă un comentariu