Beauty Tunnel Bucuresti MallÎn weekendul 20 – 22 martie, primul centru comercial modern din România le-a pregătit o surpriză amatoarelor de shopping. Lor le vor sta gratuit la dispoziție make-up artistul Mirela Vescan, stilistul Ovidiu Buta, vedeta Dana Săvuică și Maria Simion, designer și creatoare a brandului Wonder Lolita, pentru a le ajuta cu sfaturi legate de îmbunătățirea look-ului și de sincronizarea lui cu ultimele tendințe.
Programul de înfrumusețare și de aducere în ton cu cele mai recente trenduri în materie de lifestyle, modă și stil personal ale clientelor București Mall începe pe 20 martie, de la ora 19.00, când MC-ul Cosmina Păsărin va da startul evenimentului Beauty Tunnel, ce durează două ore și jumătate în prima zi. În timpul lui, doamnele și domnișoarele vor beneficia de o remodelare a look-ului și a stilului de viață, fiind ajutate de indicațiile și sfaturile nutriționistului Florentina Gheonea, personal coach-ului Cerasela Rogen, stilistului Silvia Cîmpeanu și bloggerului de fashion Raluca Barbu.
Sâmbătă, 21 martie, tot în cadrul Beauty Tunnel, stilistul Ovidiu Buta va răspunde întrebărilor amatoarelor de shopping de la orele 18.10 și 20.00. La 18.35 e rândul make-up artistului Mirela Vescan să le învețe pe clientele București Mall trucuri în materie de machiaj, iar, de la 19.05, Dana Săvuică le va da sfaturi legate de modă. Creatoarea brandului Wonder Lolita, Maria Simion, va prelua ștafeta de la 19.35, pentru a le prezenta clientelor București Mall cele mai noi trenduri în fashion din sezonul primăvară – vară 2015.
Pe toată durata evenimentului, pentru doamne și domnișoare a fost amenajat un Fashion Corner, unde reprezentantele sexului frumos pot încerca cele mai recente tendințe în materie de machiaj, coafuri și lifestyle sub îndrumarea make-up artiștilor, a stiliștilor și a creatorilor de modă, care le vor duce și într-un tur al magazinelor din București Mall pentru a le prezenta noile colecții și a le indica piesele vestimentare și ținutele adecvate pentru ele. Ședințele de hair-styling, make-up și consultanță de fashion sunt gratuite. Acest refresh al look-ului doamnelor și domnișoarelor în funcție de ultimele tendințe se va face sub supravegherea experților în modă, make-up și stil invitați de București Mall.
Cât despre ziua de duminică, 22 martie, de la ora 17:00 amatoarele de shopping vor beneficia din nou de consilierea nutriționistului  Florentina Gheonea, personal coach-ului Cerasela Rogen, stilistului Silvia Cîmpeanu și bloggerului de fashion Raluca Barbu, care le vor explica avantajele unui stil de viață sănătos, dar și secretele unui look mereu în pas moda.

Adaugă un comentariu