kit power C cadouri de craciunPentru cele care stiu sa aprecieze calitatea, pentru cele care isi iubesc pielea si stiu ca ingrijirea ei este importanta, atunci cadourile propuse de saloanele  GETT’S in perioada Sarbatorilor sunt cea mai buna alegere de cadou.
In luna decembrie, saloanele GETT’S au pregatit cadouri pentru cei dragi de la Skeyndor! Vino in oricare dintre cele 7 saloane GETT’S (Bucuresti si Cluj) si sarbatoreste impreuna cu noi alegand oricare dintre pachetele pregatite special pentru sarbatori:
Kit Corective care contine:
–        Expression Lines Serum- Ser facial pentru tratarea liniilor de expresie si a ridurilor. Combina ingredienti activi de relaxare a muschilor cu substante de umplere.
–        Instant Wrinkle Filler Cream– Crema pentru fata pentru netezirea ridurilor si liniilor de expresie. Combina substante ce contin ingredienti activi cu proprietati de relaxare a muschilor.
–        Instant Lip Contour Filler – Crema pentru conturul buzelor cu substante de umplere si ingredienti activi de relaxare a muschilor, pentru  netezirea ridurilor din jurul buzelor.
Pret 500 ron!
Kit Eternal care contine:
ETERNAL INTENSIVE SERUM– Ser ultraconcentrat cu nano-lipozomi din celule mama de origine vegetala. Elixir de viata si reinnoire, hraneste si revitalizeaza celulele mama epidermice. Imbunatateste viteza de reinnoire celulara, marind substanta vitala care formeaza pielea, recuperand volumul pierdut. Pielea redevine mai tanara, mai luminoasa, mai ferma.
ETERNAL CREAM– Crema cu nano-lipozomi din celule de origine vegetala. Preparata pentru a compensa pierderea de substrat vital si pentru a recupera volumul pierdut odata cu trecerea timpului in straturile cele mai profunde. Fata redevine mai plina, uniforma, definita.
Cost 373 ron
Kit Global Lift care contine:
Lift contour cream– crema pentru fata si gat preparata pe baza tehnologiei anti-imbatranire [progen-in]. Produs cosmetic avansat, pentru un efect global de redare a fermitatii.
Lift  Definition Eye Contour  Cream–  este o crema special coceputa pentru zona sensibila a ochilor. Ajuta la redarea fermitatii si elasticitatii pielii.
Anti-gravity serum– ser preparat pentru a produce un efect de lifting general asupra pielii. Special pentru tratarea pielii flasce, mature şi pentru pielea fotoimbătranită prematur. Produs imbogatit cu hidrolizat de colagen si siliciu organic care intaresc proprietatile de sustinere ale pielii.
Cost 389 ron
Kit Power C +, care ofera rezultate exceptionale in ceea ce priveste sporirea luminozitatii pielii, efect antioxidant si de strălucire, cu 92% mai vizibile dupa 15 zile de utilizare. Kit-ul contine:
–      Crema energizanta de zi
–      Tratamentul contur pentru ochi
–      Concentratul cu 7,5% vitamina C
Cost : 263 ron
Kit power hyaluronic care contine:  
–      BOOSTER HIDRATANT -Potenteaza beneficiile conferite de crema hidratanta zilnica
–       CREMĂ HIDRATANTĂ INTENSIVĂ –care imbunatateste aspectul ridurilor provocate de deshidratare, imbunatateste aspectul microreliefului si rugozitatii pieli;
–      Crema contur ochi antirid
Cost 349 ron 
 

Iti multumim ca ai citit acest material publicitar si ai ajutat, astfel, proiectul nostru sa mearga mai departe. 

Adaugă un comentariu