LecTURA de vacantaRock FM dă în acest weekend startul caravanei LecTura de Vacanță. Primul eveniment are loc pe 4 și pe 5 iulie în Parcul Izvor din Capitală, unde bucureștenii vor putea face schimb de cărți, vor beneficia de un spaţiu de lectură în aer liber și de concursuri cu premii istețe. În plus, vizitatorii vor primi vouchere cu reduceri consistente pentru a-și cumpăra cărțile preferate.
LecTura de Vacanță începe vineri, 4 iulie, la ora 18:00 și continuă pană la 23:00. Această primă zi va fi dedicată unei lecturi de seară, iar participanții vor beneficia de saltele, noptiere și veioze pentru o experiență cat mai autentică. Cititorii vor putea împrumuta cărți pe toată durata serii de pe rafturile special amenajate.
LecTura de Vacanță, eveniment organizat de Rock FM și Școala de Valori, continuă sambătă, 5 iulie începând cu ora 15:00, spațiul din Parcul Izvor urmand a fi împărțit în trei zone:
– Zona de schimb de cărți, unde participanții au posibilitatea de aduce o carte din propria lor bibliotecă și de a pleca acasă cu alta, nouă.â- Zona de activități, în care vor avea loc workshop-uri și concursuri cu premii în cărți.
-Zona de lectură și relaxare dedicată cititului. Aici, bucureștenii vor putea împrumuta cărți de la biblioteca în aer liber pusă la dispoziție de Rock FM cu sprijinul editurilor RAO, Litera și Curtea Veche.
Vizitatorii care aleg să se relaxeze prin lectură în acest weekend vor primi cate un voucher cu o reducere de 20% la cărțile vîndute în Libraria RAO din București și 30 de lei gratuit pentru cumpărăturile mai mari de 99 de lei făcute pe www.litera.ro.
Evenimentul dă startul Caravanei LecTura de Vacanță, care, în această vară, va pleca și va poposi în zece orașe mari ale țării:

  • Cluj-Napoca: 13-14 iulie, Parcul Central
  • Sibiu: 16-17 iulie, Piata Mare
  • Brasov: 19-20 iulie, Piata Sfatului
  • Pitesti: 28-29 iulie, Parcul Trivale
  • Craiova: 30-31 iulie, Parcul Teatrului
  • Timisoara: 2-3 august, Strada Marasesti
  • Iasi: 1-10 august
  • Mamaia: 16-17 august

Adaugă un comentariu