În periplul nostru editorialistic printre porţelanuri fine am făcut un al treilea popas, de această dată la un magazine online – homeycomb.ro. Designerii de interior de aici ştiu cât de importante sunt detaliile pentru a crea o atmosferă de sărbătoare şi de aceea se oferă să îţi redecoreze casa de Paşte. Iată care sunt propunerile lor:
Suportul de lumânări Ellipse (Foto 1) , de la Rastelli. Este o piesă decorativă specială, din sticlă, care creează o ambianță deosebită în lumina lumânării, datorită diferenței de nuanță alb-vernil, între interior și exterior.
Dacă de fiecare dată când primești ghiocei sau toporași trebuie să îi așezi într-un pahar pentru că nu ai o vază potrivită, vaza Hole in One, (Foto 2) tot de la Rastelli, este exact ce îți trebuie. O poți achiziționa de la Homeycomb, în nuanțe de roșu, auriu sau alb.
Pentru masa de sărbătoare, Homeycomb îți propune setul de veselă Olive, (Foto 3)pentru șase persoane, de la compania italiană Cantori. Setul conține farfurii adânci, farfurii întinse, farfurii pentru desert, farfurii și ceșcuțe pentru cafea și farfurii și ceșcuțe pentru ceai, câte șase din fiecare, plus un castron pentru salată. Vasele sunt făcute din ceramică de cea mai bună calitate, au un design simplu, elegant, și sunt în ton cu sărbătorile Pascale, datorită ramurei de măslin cu care sunt decorate.
 
HOMEYCOMB.ro este un club privat de shopping online care ofera membrilor mobilier, decoratiuni si accesorii home&deco la reduceri de pana la 60%
 

Adaugă un comentariu