Cristian Fierbinţeanu şi trupa Plurabelle pornesc sâmbătă, de la ora 20.00, în Green Hours2, o sesiune digital-pop live care va include pasaje din discurile Fierbințeanu și Plurabelle și secvențe muzicale și sonore ce urmează să fie lansate în curând.
Alături de Gabriela (voce), Cristian ( (voce, bass, computer, efecte) face parte din proiectul Fierbințeanu, un duo de muzică digital-pop-pshychedelic-noise care susţine concerte în Capitală. Bandul pe care cei doi l-au format este câştigător al concursului de remixuri  ale muzicii lui Antonin Dvorak, organizat în 2012 de Centrul Ceh din București.
Printre realizările de până acum ale trupei Firbinţeanu se numără un dublu disc – „The Beauty Of Music” și un maxi-single – „Love Goes Round In Circles”.
Plurabelle (Local Records) este un proiect electropop, synthpop, electronica & house music inițiat de Alex Bălă (computer, clape) la sfârșitul anului 2011. Plurabelle a lansat două EP-uri, ‘Money, Blood and Light’ și ‘The Streets Were Paved With Pastry’.
Fierbințeanu și Plurabelle au cântat împreună la festivaluri și în cluburi, galerii și la posturi de radio online din București, inclusiv în deschiderea unor (sau împreună cu) formații indie-pop din Marea Britanie, Franța și Canada. De asemenea, în 2012 au cântat la Praga. În 2010, Cristian Fierbințeanu și Alex Bălă au făcut parte din formația Replace.
Preţul unui bilet pentru concertul de sâmbătă este de 20 de lei. Mai multe detalii, găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Adaugă un comentariu