În aceasta toamnă, afli toate secretele unei vieti sanatoase de la Wellness Show. Cel mai mare targ de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala va avea loc in perioada 26-29 septembrie, la Romexpo (pavilion C3)si se va bucura de prezenta celor mari tari furnizori de echipamente de fitness si spa, instructori internationali si specialisti in alimentatie sanatoasa.
Mai mult decat atat, din vizitator te poti transforma in castigator! Tombola Wellness Show iti poate aduce unul din cele sase abonamente all inclusive oferite New Fit Way, un bax complet de suplimente nutritive de la Isostar, proteine de la Mega Proteine sau un home wellness ball + geanta + CD oferite de Technogym.
APARATE SI GADGETURI DE ULTIMA GENERATIE
Wellness Show 2013 va avea raspunsul la intrebarea “Cum ne ajuta tehnologia de ultima generatie sa rupem barierele comoditatii?” sau “Cum as putea sa transform gym-ul intr-o afacere de succes?”
Cei mai importanti producatori si furnizori de aparate de fitness, saune, piscine, jacuzii si bai din Europa vor veni la targul din toamna cu solutii cat mai noi si mai diverse pentru echiparea salilor de sport, a cluburilor, dar si a locuintelor personale. Tot aici, centrele spa & wellness, centrele de remodelare corporala, dar si cluburile sportive isi vor prezenta serviciile in fata tuturor celor care viseaza la perfectiune!
ANTRENAMENT ALATURI DE MAESTRII FITNESSULUI LA CONVENTIA FIT4U
Conventia FIT4Uii va aduce pe scena Wellness Show pe trainerii internationali care dau tonul in salile de antrenament din Romania si de peste hotare. Pe 28 si 29 septembrie, publicul va avea ocazia sa se antreneze alaturi de ei, dupa ce in prealabil s-au inscris pe site-ul evenimentului la clasele preferate:
Zona de Fitness/Aerobic – Step Dance, Grit Strenght & Pylo, Cxworx, Zumba, American Functional Training, Body Combat, Limitless Workout, Pilates, Bosu, Khaibo, MBW, Dance
Zona de Cycling/Spinning – Schwinn Cycling – Fartlek, GO OUT & BACK, Cycling Experience!, Schwinn Cycling – Hill, Schwinn Cycling, Cycling, SUNDAY SMILE PARTY, Pofta de viata!, Schwinn Cycling – HEE
In plus, toţi cei care participa la Conventia FIT4U si completează talonul de tombola primit de la organizatori, au sansa de a castiga un super premiu: o bicicleta stationara Group Cycle in valoare de 2 000 de euro, oferita de Technogym!
CORPORATE CHALLENGE – PROVOCAREA ANULUI IN CORPORATII
Wellness Show va gazdui pe 28 septembrie cel mai tare concurs de fitness dedicat corporatiilor din Bucuresti: CORPORATE CHALLENGE! Echipele inscrise trec prin 6 probe, cate doua de fiecare, in mod obligatoriu. Fiecare echipa isi stabileste strategia de abordare a concursului, dar ordinea de parcurgere a probelor este aceeasi pentru toti participantii: Sfoara, Urcare pe plybox cu kettlebells, TRX Flotare si abdomen, Ramat la TRX, Genuflexiuni cu haltera, Rasturanarea cauciucului.

Adaugă un comentariu