Fashion Spree on Baratiei Thirty-threeIncepand de luni, 4 aprilie, in centrul Capitalei, langa magazinul Cocor, trei destinatii fashion se vor reuni la o singura adresa, str. Baratiei, nr.33.

Aici, intr-o cladire de secol XIX, inscrisa in randul monumentelor istorice, cu o arhitectura demna de invidiat, sunt gazduite trei branduri autohtone: hotstepper.ro (pantofifeminini), Men’S Cave – Clothing Concept Store (concept store pentru barbati) si Urban Hairdressers (barber shop).

Spatiile create in ultimii doi ani au fost amenajate in spiritual noii generatii dar pastrand elementele clasice ale cladirii de catre tineri arhitecti, imbinand elemente moderne cu un aer industrial.

Accentul este intotdeauna pus pe produse si pe atmosfera, fiecare dintre aceste spatii spunand intotdeauna o poveste.

,,Dorim ca acesta zona din centrul Bucurestiului sa fie regasita si reinventata, sa redevina unul dintre punctele centrale ale orasului, un must-go place, fie ca il descoperi trecand pe strada sau auzind de la cineva. Important este sa ajungi aici si sa te lasi purtat de atmosfera acestui loc deosebit.”, declara initiatorii acestui proiect.

Astfel, pe 4 aprilie, de la ora 19.00, va avea loc evenimentul de deschidere Fashion Spree on Baratiei Thirty-three, unde ingredientele vor fi : clothes, drinks, accessories, music, barber shop, colours, shopping and conversation. Pentru o seara, strada se va transforma intr-un party venue, unde , cu DJ Cosmin la platane, se vor auzi beaturi booty and funky breaks, dar si electro, industrial, trecand prin alternative indie, dubstep ajungand pana la house si techno.

Dress code-ul: Creative Classy’

Adaugă un comentariu