placinta cu branzaDaca iti doresti o gustare calda si rapid de pregatit seara dupa o zi lunga, Gabriela Simion si Koliba iti propun o reteta simpla si reinventata a traditionalei placinte cu branza!
PLACINTA CU BRANZA
Ingrediente:
4 ouă
200 g cascaval ras KOLIBA
3 linguri făină
3 ciupercute
50 g unt KOLIBA
8 roșii cherry
Mărar, patrunjel rozmarin verde
Sare, piper si verdeata dupa gust
Metoda de preparare:
Se taie rosiile in jumatati si se toaca verdeata marunt.
Se amestecă untul KOLIBA spuma cu un praf de sare, se adauga ouale, verdeata tocata, ciupercutele tocate si faina cernuta. Se încorporeaza usor si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.
Se pun roșiile, cascavalul ras KOLIBA si se baga in cuptorul preincalzit la 180°C. Placinta se scoate, se racește si se serveste cu rozmarin verde.
 
Reteta realizata de Gabriela Simion.
Acest material are caracter publicitar.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu