Sun Plaza este mallul pe care îl frecventez cu regularitate din multe motive, principalul fiind acela că îmi este comod – pentru întâlniri business şi cumpărături – şi de patru ani de când s-a deschis, nu prea am avut a mă plânge de ceva în ceea ce-l priveşte.
Aproape de fiecare dată când merg în Sun Plaza îl iau şi pe fiul meu de 2 ani. Săptămâna trecută a fost prima dată când a trebuit să schimbăm pampersul în mall. A fost groaznic. Am luat la rând fiecare toaletă „mama şi copilul” de la fiecare etaj şi a fost imposibil să o folosesc pe vreuna dintre ele. Pe scurt, am găsit nişte încăperi îngrozitoare, prost luminate, rău mirositoare, care arătau mai degrabă a camere de tortură. Gresie gri, o oglinda mare, care îţi dădea impresia că ai păşit într-o altă dimensiune şi un lavoar mare.
Aici, la „Mama şi copilul”, nu există un spaţiu propriu-zis de înfăşat şi nici un recipient în care să fie aruncate scutecele de unică folosinţă murdare.
Este inutil să vă spun ce jale a fost în timp ce schimbam pampersul şi că, de atunci, copilul meu nu mai intră în tunelul care duce spre toalete.
N.B. Gunoaiele pe care le vedeţi în fotografii nu ne aparţin, ci au fost lăsate acolo. Noi nu am folosit acea toaletă.

1 Comentează

  • mamicamea.ro
    Posted 24 martie 2014 10:27 am 0Likes

    Buna
    Sa stii ca in alta parte este si mai rau, cel mai neplacut mi se pare mirosul si atmosfera de pestera
    Ei au facut aceste camere de tip „mama si copilul” pentur ca asta e planul de management, dar nu au inteles ca e un anumit standard de intretinere ce trebuie respectat, mai ales ca mamicile sunt grijulii si tin la sanatatea copiilor

Adaugă un comentariu