geneDumnezeu nu a fost prea generos cu mine când mi-a dat genele – bine că a compensat cu altele. La nenorocul nativ se adaugă şi o prostie a tinereţii care m-a dus la necugetatul gest al tăierii genelor. Pe principiul: e păr, deci creşte; din ce-l tai, din aia creşte mai frumos. Uite că n-a fost aşa. Prin urmare, sunt un fel de creatură cu gene scurte, pe care nu le mai rimelez pentru că nu am găsit mascara potrivită: să nu curgă, să nu se întindă, să nu se adune şi să se cureţe din 2 mişcări. Până acum.
Douglas promovează pe piaţă un nou produs de la Rimmel London, celebrul brand care a s-a transformat în substantiv comun mai cunoscut decât mascara. Un nou „rimel”, Wonder’full, cu ulei de argan, a ajuns şi în mâinile mele şi l-am testat.
Este aşa cum a fost prezentat: natural, oferă volum şi se curăţă suficient de repede, fără să fie nevoie să te freci în disperare la ochi.
Plus că,d acă nu ştiţi, uleiul de argan, care se află în compoziţia acestui nou tip de mascara, este una dintre cele mai benefice substanţe naturale pentru păr, implicit pentru gene.
Ale mele nu vor creşte, dar, cel puţin, arată mai feminine.
rimmel

Adaugă un comentariu