A început perioada estivală, când toată lumea pleacă în vacanţe la mare sau la munte, în România sau în străinătate. În acest anotimp, doamnele vor să ia nota maximă la proba costumului de baie şi s-a dovedit că în această perioadă a anului cuplurile sunt mai active din punct de vedere sexual.
Vacanţele romantice sau dorinţa tinerilor de distracţie reprezintă un prilej bun să discutăm despre mijloacele de protecţie şi despre cum ne putem feri de efectele neplăcute generate de pilulele contraceptive.
În România, cele peste 1 milion de femei care iau anticoncepţionale se pot confrunta cu efecte secundare care să le facă să nu se simtă prea bine în corpul lor. Femeile care folosesc anticoncepţionale, dar şi cele care doresc să aleagă acestă metodă contraceptivă, pot beneficia de 4Femina – un supliment alimentar ce protejează şi înlătură efectele secundare generate de contracepţia orală. Este vorba despre un produs destinat să le facă să se simtă mult mai în siguranţă, mult mai încrezătoare şi lipsite de griji atunci când folosesc contraceptive orale.
Ce face acest supliment pentru frumuseţe şi sănătate, deci şi pentru un look perfect chiar şi în costum de baie?
4Femina conţine acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzică şi de ceai verde şi cu doar un comprimat pe zi, efectele secundare ale anticoncepţionalelor sunt contracarate. Toate femeile îşi doresc să fie mai suple, iar acest supliment ajută la eliminarea apei din organism şi, astfel, dispare senzaţia de mâini şi picioare umflate.
Este foarte important de ştiut că 4Femina înlătură efectele secundare ale anticoncepţionalelor fără să influenţeze efectul contraceptiv al acestora! Cu siguranţă, o stare de bine şi o siluetă frumoasă sunt binevenite acum, când doamnele merg la mare, la piscină, sau se îmbracă mai sumar, din cauza temperaturilor ridicate. Trupurile sunt expuse tot mai mult şi fiecare femeie vrea să arate cât mai bine. Oricine merită acest lucru, iar 4Femina este un ajutor de nădejde!
Preţ recomandat: 17 lei

Adaugă un comentariu