BiutifulDinnerByLiaAram1Moda şi frumuseţea sunt un stil de viaţă pe care te înnobilează. 20 de doamne şi domnişoare, femei puternice din lumea modei în diverse domenii cum ar fi relații publice, blogging, modeling, design, styling, s-au întâlnit la o cină organizată de Lia Aram,  unde au dezbătut tot ce mişcă în cultura urbană bucureşteană.
Discuţia a pornit de la principiul că feminitatea se definește prin acea virtute de a te transfigura prin iubire, de a te spori, nu imputina; farmecul fizic , inteligenta,vointa, fiinta insasi, totul e argumentat prin dragoste.
Conceptul este cu totul argumentat prin dragostea de frumos şi prin accentuarea unor valori uitate de multe femei din ziua de azi.

Lia Aram este un brand de haine ce promovează imaginea unei Femei care își trăiește Stilul. Acesta propune prin ținutele sale libertatea unei Femei care își asumă complexitatea, în toate valențele ei, atingând apogeul maturității emoționale, sociale, estetice, precum și efervescența celei care nu încetează să experimenteze limbaje, în drumul către Sine, Este o femeie care nu a uitat să-și asume feminitatea, în esența vulnerabilității sale.
Fotografiile poarta semnătura artistului Bogdan Catargiu, iar clipul de prezentare a fost realizat de regizorul Mircea Zanian.
BiutifulDinnerByLiaAram2 BiutifulDinnerByLiaAram3 BiutifulDinnerByLiaAram4 BiutifulDinnerByLiaAram5 BiutifulDinnerByLiaAram6
 
Parteneri:  Biutiful
Parteneri media:  Luxury/  Etiquette/  Vulpescu.eu/  Model de Viata/  BucharestStyle/ DivaHair.ro/  InStilulMeu.ro/  Lookool/  MyFashionTeam.tv/  JurnalLifeStyle/  RomaniaFashion.ro/  AtelierParis Make-Up / ExpressTheStyle by Ingrid Ispas/

Adaugă un comentariu