Cori Grămescu, renumit antrenor de fitness feminin, lansează, în premieră, 24 de noi discipline de fitness menite să ofere eficiență maximă în timpul și după antrenamentele de la sală.
Promotoarea stilului de viață sănătos, o îmbinare ideală de mișcare fizică, alimentație sănptoasă și gândire pozitivă, Cori Grămescu le oferă femeilor din România ocazia ca, la început de primăvară, să urmeze cele mai noi și mai eficiente modalități de a-și remodela și tonifica trupul.
Cori Grămescu, cea care a antrenat până în prezent peste 7000 de femei din România, lansează noi discipline revoluționare și reinterpretează câteva antrenamente clasice, cu scopul de a eficientiza cât mai mult timpul petrecut la sală.
Deoarece traversăm o perioadă în care activitățile profesionale ocupă din ce în ce mai mult timp, iar tentațiile culinare sunt din ce în ce mai puternice, pentru ca în final silueta să aibă de suferit, Cori Grămescu a gândit noi discipline de fitness care să completeze perfect programul săptămânal încărcat al femeilor din România.
În acest sens, la început de primăvară, Cori Grămescu a introdus în programul sălii Lady Fit (Str. Bărăției 35, București), 24 de noi discipline de fitness care vor fi prezentate în premieră joi, la Hotel Intercontinental.

Adaugă un comentariu