infertilitatePrimăvară este a speranţei, a optimismului şi a reuşitelor pentru primul Spital de Fertilitate şi Medicină Marteno-Fetală din România şi pentru pacienţii săi. De aceea, timp de 3 luni, în perioada 1 martie – 31 mai 2015, în cadrul spitalului Wellborn, pacienţii care sunt asiguraţi CAS şi care prezintă bilet de trimitere de la medicul de familie pot beneficia de avantajele campaniei Primăvara Wellborn.
În cadrul acesteia, în fiecare sâmbătă a celor 3 luni de campanie, cuplurile infertile pot beneficia de consultaţii iniţiale gratuite de sterilitate. Consultaţiile sunt realizate de doctorul Silviu Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în ştiinţe medicale, ce deţine Supraspecializare în Medicină Materno-Fetală şi Reproducere Umană Asistată – RUA (Fertilizare în Vitro – FIV), precum şi competenţe în histeroscopie şi ecografie obstetricală-ginecologică.
În România, infertilitatea afectează 15% dintre cuplurile aflate la vârstă reproductivă.
Aşadar, aşteptarea nu îşi găseşte motivaţie, iar Spitalul Wellborn încurajează şi sprijină, prin acţiuni dedicate, dăruirea de viaţă şi sănătatea.
În departamentele specializate de Reproducere Umană Asistată ale Spitalulului Wellborn, rată de succes pentru femeile cu vârste de până la 35 de ani este de 49%. De aceea, consultaţiile de infertilitate oferite prin Campania de Primăvară marca Wellborn sunt susţinute prin programe complete şi personalizate de fertilizare, pentru fiecare dintre cazuri.
Prin campania lansată la nivel naţional, Spitalul de Fertilitate şi Medicină Materno-Fetală Wellborn le oferă cuplurilor din toată ţară posibilitatea de a primi o evaluare corectă a stării de sănătate din punctul de vedere al sterilitătii, sub atentă supraveghere a medicilor ultraspecializati şi beneficiind de aparatură medicală performanţă, la standarde internaţionale. Mai mult decât atât, fiecare dintre cuplurile interesate au avantajul de a iniţia programări în singură zi dedicată acestui program, sâmbătă, acest fapt reprezentând un avantaj suplimentar pentru cuplurile din afară municipiului Bucureşti sau pentru persoanele extrem de active în timpul săptămânii.
Pentru investigaţii amănunţite, consultaţii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacienţii noştri ne pot găsi în Bucureşti, pe stradă Brodina, numărul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.
Despre Spitalul de Fertilitate şi Medicină Materno-Fetală Wellborn
Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilităţii şi medicinei materno-fetale şi singură One Stop Clinic de profil din ţară. Pe lângă cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piaţă şi expertiză echipei medicale de elită, pacienţii noştri beneficiază de un tratament personalizat şi o atmosfera caldă pe toată durata tratamentului. Spitalul funcţionează 24/7, punând la dispoziţia dumneavoastră, în orice moment al zilei, o echipa de medici complexă multidisciplinară, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umană Asistată şi Medicină Materno-Fetală, precum şi prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine în ajutorul pacienţilor cu cele mai avansate metode de Reproducere Umană Asistată.
Departamentul de reproducere asistată a Spitalului Wellborn , continuă activitatea clinicii Promed System, realizând peste 300 de proceduri de FIV anual , devenind în acest fel unul dintre cei mai importanţi furnizori de astfel de servicii din România.

Adaugă un comentariu