infertilitatePrim─âvar─â este a speran┼úei, a optimismului ┼či a reu┼čitelor pentru primul Spital de Fertilitate ┼či Medicin─â Marteno-Fetal─â din Rom├ónia ┼či pentru pacien┼úii s─âi. De aceea, timp de 3 luni, ├«n perioada 1 martie ÔÇô 31 mai 2015, ├«n cadrul spitalului Wellborn, pacien┼úii care sunt asigura┼úi CAS ┼či care prezint─â bilet de trimitere de la medicul de familie pot beneficia de avantajele campaniei Prim─âvara Wellborn.
├Än cadrul acesteia, ├«n fiecare s├ómb─ât─â a celor 3 luni de campanie, cuplurile infertile pot beneficia de consulta┼úii ini┼úiale gratuite de sterilitate. Consulta┼úiile sunt realizate de doctorul Silviu Predoi, medic primar obstetric─â-ginecologie, doctor ├«n ┼čtiin┼úe medicale, ce de┼úine Supraspecializare ├«n Medicin─â Materno-Fetal─â ┼či Reproducere Uman─â Asistat─â – RUA (Fertilizare ├«n Vitro – FIV), precum ┼či competen┼úe ├«n histeroscopie ┼či ecografie obstetrical─â-ginecologic─â.
În România, infertilitatea afectează 15% dintre cuplurile aflate la vârstă reproductivă.
A┼čadar, a┼čteptarea nu ├«┼či g─âse┼čte motiva┼úie, iar Spitalul Wellborn ├«ncurajeaz─â ┼či sprijin─â, prin ac┼úiuni dedicate, d─âruirea de via┼ú─â ┼či s─ân─âtatea.
├Än departamentele specializate de Reproducere Uman─â Asistat─â ale Spitalulului Wellborn, rat─â de succes pentru femeile cu v├órste de p├ón─â la 35 de ani este de 49%. De aceea, consulta┼úiile de infertilitate oferite prin Campania de Prim─âvar─â marca Wellborn sunt sus┼úinute prin programe complete ┼či personalizate de fertilizare, pentru fiecare dintre cazuri.
Prin campania lansat─â la nivel na┼úional, Spitalul de Fertilitate ┼či Medicin─â Materno-Fetal─â Wellborn le ofer─â cuplurilor din toat─â ┼úar─â posibilitatea de a primi o evaluare corect─â a st─ârii de s─ân─âtate din punctul de vedere al sterilit─âtii, sub atent─â supraveghere a medicilor ultraspecializati ┼či beneficiind de aparatur─â medical─â performan┼ú─â, la standarde interna┼úionale. Mai mult dec├ót at├ót, fiecare dintre cuplurile interesate au avantajul de a ini┼úia program─âri ├«n singur─â zi dedicat─â acestui program, s├ómb─ât─â, acest fapt reprezent├ónd un avantaj suplimentar pentru cuplurile din afar─â municipiului Bucure┼čti sau pentru persoanele extrem de active ├«n timpul s─âpt─âm├ónii.
Pentru investiga┼úii am─ânun┼úite, consulta┼úii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacien┼úii no┼čtri ne pot g─âsi ├«n Bucure┼čti, pe strad─â Brodina, num─ârul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.
Despre Spitalul de Fertilitate ┼či Medicin─â Materno-Fetal─â Wellborn
Wellborn este primul spital din Rom├ónia dedicat ├«n exclusivitate fertilit─â┼úii ┼či medicinei materno-fetale ┼či singur─â One Stop Clinic de profil din ┼úar─â. Pe l├óng─â cele mai avansate tehnologii medicale existente pe pia┼ú─â ┼či expertiz─â echipei medicale de elit─â, pacien┼úii no┼čtri beneficiaz─â de un tratament personalizat ┼či o atmosfera cald─â pe toat─â durata tratamentului. Spitalul func┼úioneaz─â 24/7, pun├ónd la dispozi┼úia dumneavoastr─â, ├«n orice moment al zilei, o echipa de medici complex─â multidisciplinar─â, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Uman─â Asistat─â ┼či Medicin─â Materno-Fetal─â, precum ┼či prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine ├«n ajutorul pacien┼úilor cu cele mai avansate metode de Reproducere Uman─â Asistat─â.
Departamentul de reproducere asistată a Spitalului Wellborn , continuă activitatea clinicii Promed System, realizând peste 300 de proceduri de FIV anual , devenind în acest fel unul dintre cei mai importanţi furnizori de astfel de servicii din România.

Adaug─â un comentariu