bratariVine primăvara şi, odată cu ea, cele două sărbători oficiale ale iubirii: una împrumutată de la americani, mai mult comercială, mai mult roz şi roşie, şi cealaltă românească, puternic tradiţională, plină de cutume.
Indiferent dacă alegi să-ţi sărbătoreşti iubirea de Valentine’sDay ( pe 14 februarie) sau de Dragobete, zece zile mai târziu, pe 24 februarie, noi te premiem cu unul dintre cele trei seturi de brăţări handmade oferite de Ilove Bracelets special pentru tine.
CONDIŢIA este ca, până pe 11 februarie, pana la ora 23.59, să ne scrii un comentariu la acest articol în care să ne spui ce îţi aminteşti despre prima ta dragoste.
Comentariile pot fi postate şi pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/JurnalLifeStyle
Apreciem originalitatea şi sinceritatea.
 

6 Comments

 • Corina Anton
  Posted 9 februarie 2015 9:39 am 0Likes

  Cea mai mare iubire si prima adevarata am cunoscut-o in urma cu un an. Mai incercasem relatii, dar nu a mers, semn ca nu era nimic serios. Acum suntem fericiti si impliniti alaturi.

 • Stefanescu Mihaela
  Posted 10 februarie 2015 6:21 pm 0Likes

  Prima mea iubire s-a intamplat la varsta de 18 ani, si traiesc in fiecare zi dragostea alaturi de aceasta persoana care ulterior mi-a devenit sot.Suntem o familie implinita si asteptam si un copilas.

 • Sandra
  Posted 11 februarie 2015 9:25 am 0Likes

  Ne-am cunoscut la un majorat. A fost o iubire de-o vara, intensa, curata, dar care a disparut odata cu venirea toamnei.

 • Tania Ion
  Posted 11 februarie 2015 9:33 am 0Likes

  Iubirea noastra a inceput in clasa a noua si continua si acum. Nu suntem impreuna, dar vorbim foarte rar si ne place sa purtam discutii lungi despre noi, despre familiile noastre. Nu ne-am intalnit, dar tot simt ca e cea mai frumoasa prima iubire.

 • Anamaria Dutu
  Posted 11 februarie 2015 9:55 am 0Likes

  Prima mea mare iubire a fost un baiat pe care l-am zarit in metrou. Faceam naveta la aceleasi ore si de la priviri am trecut la zambete, apoi ne-am apropiat si am devenit prieteni.

 • Anamaria Dutu
  Posted 11 februarie 2015 9:56 am 0Likes

  El era din Botosani iar iubirea noastra a durat pana cand a absolvit si a plecat in orasul natal. Situatia mea de aici m-a impiedicat sa-l urmez. Ne vedeam din ce in ce mai rar asa ca totul s-a stins,

Adaugă un comentariu